Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lukijalta: Kotkan päättäjiä ei näytä Karhuvuori kiinnostavan – Karhuvuori oli jätetty myös osallistuvan budjetoinnin ulkopuolelle

Kotkan osallistuva budjetointi on ollut hyvin Kotkan eri alueita eriarvostava. Suurin syy tähän on se, että Kotkan kaupungin virkamiehet jo alusta asti karsivat rankalla kädellä ideoita pois ja vähän näytti, että heitä oli hyvin ohjeistettu, mitä ideoita kaupunkilaiset saavat äänestää jatkoon ja mitä eivät.

Kyminlinna kärsi tästä valtavasti, mutta ei läheskään niin paljon kuin Karhuvuori. Yhtä ainoaa ideaa, joka olisi tukenut Karhuvuoren elpymistä ja viihtymistä ei päästetty jatkoon.

Kotkalla on tällä hetkellä hyvin paha maine hyväveliverkostojen suhteen ja siinä, että kavereiden hankkeita suositaan. Lisäksi vähän näyttää siltä, että sama meno jatkuu vuodesta toiseen. Ei sitten tarvitse yhtään ihmetellä, että tänne ei investoida ja porukkaa muuttaa enemmän pois täältä kuin tänne.

Muutenkin Kotka on koko ajan ajanut Karhuvuoren ghettoutumista, ja koska siellä ei ole kupattavia hankkeita kuten Kantasatamassa, niin Kotkan päättäjiä ei Karhuvuori voisi näköjään vähempää kiinnostaa.

Jarno Jäppinen, Kotka

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka