Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Eiköhän Huutjärvi ole uimista varten, jokainen voi peseytyä kotonaan

Suomen potkupalloa Pietariin menneet pöllöfanit pitäisi saada edesvastuuseen. Nyt on tulossa kallis lasku yhteiskunnalle. Ja osa ei edes vaivaudu karanteeniin. – PJ

Eipähän netistä löydy tietoa kuinka suuren montun yhden "saastettamon" sähköauton tuotanto Kongoon tai Sotkamoon vaatii. Neljäsataa metriä syvä, sama halkaisija. Onhan meillä tota lääniä. Vihreille hyvä mieli.

Suomalaiset on todella itsekästä sakkia, jotka luulevat, että heillä on vaan oikeuksia. Poltetaan kokkoja vaikka on metsäpalovaroitus, mennään Venäjälle, tietäen, että korona tulee tuliaisina, festaribailaajat jne jne. Lista on loppumaton! Sitä saa mitä tilaa!

Koronarajoituksista päättävät! Tehkää edes kerran nopea päätös. Lockdown, pakkotestaus ja viranomaiskaranteeniin kaikki kisaturistit lähipiireineen heti. Päähän taputtelu ei nyt auta.

Jos et kehtaa leimaantumista niin liity johonkin puolueeseen. Ei rahat lopu ikinä, jos vähiin käy nostaa itse palkkaansa ja palkkioita mielin määrin. Ei kukaan äänestä vastaan jos itse saa saman. Reilu peli.

Minkä kaiken ihmiset kehtaa yrittää sälyttää ministerin vastuulle? Mistä moinen paha olo? Ottakaa vastuu omista teoistanne aikuiset ihmiset.

Eiköhän Huutjärvi ole uimista varten. Jokainen voi peseytyä kotonaan. Sauna rannalla ok. – Pidetään järvi puhtaana

Kyllä kannattaa tarkistaa jo ravintolan ulko-ovella, onko henkilökunnalla maskit. Jos ei ole, ei siinä ravintolassa muustakaan hygieniasta välitetä.