Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kyllä kotkalainen puhuu Puistolasta ja välillä öljysatamastakin, vaikka Katariinanniemi olisi oikea

Kiitoksia vastuuntuntoisille kissanomistajille. Pihalla pikkulintuja onnellisina. Ei kissoja näkynyt, yleensä pilvin pimein

Ahvenanmaan lipun ymmärtää, onhan tanko valmiiksi kirjava kuin sikäläinen juhannustanko. Mutta sateenkaari, kunniakkaassa varuskuntakaupungissa. Myötähäpeä painokelvotonta.

Sairaalan ruoka tosi hyvää. Samasta keittiöstä menevä vanhusten ja vammaisten on tosi huonoa

Jos kansanedustaja on kunnanvaltuustossa ja vielä tulevassa hyvinvointimikäliessä, saako kaikki hommat hoidettua?

Nykyinen tilanne Tervasaarella häätää alueelta seniorit ja pienemmät pyöräilijät. Harmittaa todella.

Pride, en ymmärrä. Voi hyvä isä sentään. Sateenkaarilippu salkoon? Jokainen olkoon, mikä on. Ja rasismia on niin kauan kuin pallolla ihmisiä. Turhaa mouruamista.

Mainoksessa vesirinkeleitä. Voi tätä onnen päivää. Seitsemänkymmentä vuotta sitten kun sai, niin aina ostettiin. Haminassa armeijassa kadun yli ja kauppaan tuli rinkelit ja munkit. Ei vesirinkelitkään ole kuin ennen. Ei Resenkovia. Ennen oli kaikki paremmin.

Kyllä täytyy sanoa, että tällä hallituskaudella on viimeinenkin luotto virkamiehiin menetetty. Mitä vielä ehtii tapahtuakin?

Pietariin menneet jalkapallofanit eivät piitanneet mitään muiden turvallisuudesta. Viranomaisilta taas tosi leväperäistä toimintaa, kun laskivat näitä tulemaan ilman testejä takaisin Suomeen!

Nyt olisi Huuhkajien vedottava faneihinsa: Menkää fanit koronatesteihin!

Miksi rajanylityspaikoille ei värvätty testaajia myös muualta kuin vain Kymsoten alueelta? Täällä tietenkin petti kapasiteetti ja pokka pitää ihmisiä rajalla testin verran.

800 Korona -altistunutta päästettiin Suomeen levittämään Intian ärhäkästi leviävää virusta siksi, etteivät nämä huvimatkailijat joutuisi odottamaan muutamaa tuntia testausta Vaalimaalla, jossa ammattiliikennekin odottelee välillä päiviä. Siis ei tunteja, vaan päiviä. Kymsote ja THL pelkäävät näköjään näiden koronan kyllästämälle stadionille tieten tahtoen hakeutuneiden fanien huutoja.

Tarvitseeko Ohisalon kieltää avohakkuut? Puolen hehtaarin umpimetsästä jäi pystyyn mustikanvarvut myräkän jälkeen. Kieltäisi mieluummin syöksyvirtaukset ja ukonilmat. Itikatkin voisi asuinalueilta kieltää

Kyllä kotkalainen puhuu Puistolasta ja välillä öljysatamastakin, vaikka Katariinanniemi olisi oikea.

Voi yrjö noita tatuointeja, tulisi jo talvi. Onkohan kukaan tatuoinnin ottajista ollut kymmenen vuoden jälkeen onnellinen päätöksestään?

Kyllä jokaiselle voi puhua seksuaalivähemmistöstä. Mutta ei tarvitse korostaa ja lippuja ym. kulkueita järjestää. Vai pitääkö heteroiden myös saada lippu ynnä muut? Sanoisin, että järkeä nuppeihin. Jokainen tykätköön mistä ja kenestä hyvänsä, mutta ei korostusta. Homoutta ja lesboutta melkein jo tyrkytetään.

Juhannusaattona taas Sapokan Pursiseuralle ja ravintoloille varatut 2:n ja 4 tunnin paikat tyhjinä, mutta kaikki katujen varret kaupungille asti täynnä. Järjetöntä kaupunki!

Venemies

Kotkan perussuomalaisten kannattaisi mennä Ossi Tiihosen taakse puheenjohtajaskabassa.

Voi kun olisi vielä kunnon miehiä, sanoo 60-vuotias sinkku, ehkä vähän rehevä, haittaako se! Asiaan: toivottavasti Suomi ei ikinä pääse EM-jalikseen. Kiitos, fanit.

On ihana nähdä Kotkassa niittyjä ja luonnon kukkien ja heinien paluuta tylsän nurmikon sijaan. Perhoset ja pörriäiset kiittävät, ja asukkaille on kaunista katseltavaa.

Kyllä ovat potkupallofanit edesvastuuttomia. Menisivät Hyrynsalmen suolle pallon perään. Toisivat tullessaan itikanpaukamia ja krapulan, ei koronaa

Ukot, laittakaahan eukoillenne ja mummoillenne viilennyslaitteet!

Huolestunut naapuri

Kotihoidossa laatu ei aina toteudu. Luvataan, mutta unohdetaan. Vanhus ei pysty pitämään puoliaan. Omaiset olkaa aktiivisia!

Nyt kyllä Kymsote sössi pahasti. Jos potkupallofanit jaksavat olla Pietarin tautihelvetissä, jaksavat myös odotella rajan takana "ei kenenkään maalla"! Ja aamulla sitten testattu. Ja aina pitää olla evästä, aina. Tullissa ynnä muualla menee helposti tunteja. Normaali ymmärtää. Leipää, rinkeliä, kaikkea mikä hyvin säilyy.

Haminassa liputus on kokenut inflaation. En viitsi enää liputtaa mistään.

Hei naapuri! Tulitko kysyneeksi, haluammeko koiran? Et jaksa viedä koiraasi lenkille, ja tylsistyneenä se räksyttää pihalla. Kuuntelisin mieluummin lintuja kun koiran haukuntaa. Ja saisiko ne kakat siivottua edes naapurin talon edestä? Ja naapurin aitaan pissaaminen ei ole ok.

Onneksi Suomi pääsee vaan kerran, ehkä, sadassa vuodessa potkupallon EM-kilpailuihin. Pelatkoon ne jotka osaavat.

Strukan sulun alue on kuin laiturijätteen kaatopaikka. Jokivarsi täynnä kaatuneita puita. Sulkulaitteen tekninen kunto vaarallinen. Eipä ketään kiinnosta!

Keksittiinpä idänkaupasta uusi tuontiartikkeli. Rahtivapaa kotiinkuljetus. Lähin "tehdas" kätevästi heti rajan takana.

Jo vuosikymmenet nähty vaatekauppojen hyllyillä pelkästään mustaa tekstiiliä. Sitten mustuus korvasi Finnairin koneiden kyljissä sinisen. Ja nyt urheilijoitten edustusasuissa perinteinen suomensininen on nähty hyväksi korvata mustalla ristillä. Tainnut olla päättäjillä mielikin mustana.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka