Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Sapokassa ei noudateta nopeus- eikä lainerajoituksia, eikä niitä valvota, pahimmillaan purjeveneiden mastot lyövät toisiaan vasten

Viepä Pasi tulevana puheenjohtajana uusi valtuusto pyöräretkelle tutustumaan kaupungin pyöräteihin ja niiden kuntoon. Muistuttanet kuitenkin, että jos jollakulla on tekohampaat, ne kannattaa laittaa vetoketjulliseen rintataskuun ennen starttia. – Make 7.1

Kotkassa ei osata ajaa kiertoliittymässä. Poistuttaessa liittymästä käytettävä vilkkua. Ei näytetä mutta ei myöskään valvota.

Sapokassa ei noudateta nopeus- eikä lainerajoituksia. Eikä niitä valvota. Pahimmillaan purjeveneiden mastot lyövät toisiaan vasten. Pääosin ongelmana ovat osaamattomat vesiskootterikuskit.

Loistavaa asiantuntevaa palvelua KOKS sisätaudeilla, lämmin kiitos!

Kiitos K-Supermarket Kanuuna, teillä ostoskärryt vapaasti käytössä ilman mitään avaimia. Näin se pitää olla, sanoo kärrien käyttäjä.

Kotkassa ajetaan polkupyörällä jalkakäytävillä ja suojateillä. Myös keskustassa. Jalankulkijat vaarassa. Valvontaa ei ole.

Vihreät menkää pohjoisnavalle, olis puhtaampi ilma hengittää, pyörällä tai jalkaisin. Kyllähän salaatti elättää. Tosi itsekästä, keskellä kaupunkia.

Eipä ole niin huonoa, että ei jotain hyvääkin. Jussi Halla-aho antoi yhden syyn lisää juhlia juhannusta! – Rampe

Kiitos sinulle rehellinen mies, joka huomasit pudottamani rahan torikahvilan myyntitiskillä ja annoit sen minulle. Tarjoaisin mielelläni kahvit, jos tavataan?

Kyllä Haminassa nyt leikitään lippujen- ja liputuspäivien kanssa. Muurman oli jälleen kerran täysin oikeassa. Ei kaupunginjohtaja voi demari-Kiljusen kanssa päättää miten Hamina liputtaa.

Meripuisto on jätetty hoitamatta koko alkuvuoden, rikkaruohot rehottaa ja nurmikot leikkaamatta tai ajettu miten sattuu. Monimuotoisuus rehottaa ja pian vihreät liput ovat historiaa. Puistojen Kotka, surullista seurattavaa.

Haminassa saa sateenkaarilipun tankoon. Mutta ei ajokieltoa tervasaareen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka