Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Jos rahaa kerran on, se tulee käyttää suorituspaikkoihin eikä kaljanjuojille katsomoon

Samaa mieltä Make 7.1. Ei näillä paikallisilla ehdokkailla ole mitään tekemistä valtakunnan asioiden kanssa. Ihan pystymetsästä useimmat perustyypit. Ei koulutusta tai osaamista puhumattakaan laajemmasta ymmärryksestä asioista. Kaikki osaa luetella epäkohtia mutta, miten ne korjataan, ei tietoa. Määrä ei korvaa laatua, ehdokkaissakaan.

Nyt kun Kotkalla näyttää olevan miljoonia laittaa potkupallon katsojien istuimiin, pitäisiköhän kaupunkia muistuttaa kirjeitse eri urheilulajien tasapuolisesta kohtelusta. Kaikilla ei ole edes suorituspaikkoja. Ampumaradan rakennus keskeytyi rahanpuutteeseen. Jos rahaa kerran on, se tulee käyttää suorituspaikkoihin eikä kaljanjuojille katsomoon.

Eläkeläisenä jotain puuhaa saadakseen mukaan politiikkaan, vaikka ei ole mitään kokemusta. Lopputulos vaaleissa onnistuttuaan ei ota vastuullisia tehtäviä vastaan. Onkohan väärä puuhasteluareena.

Hyvä I. Sinivaara! Mitä tulee kaupunginpuutarhurijupakkaan, asia on juuri näin. Ja kuka tämän jälkeen tänne tulee.

Toivottavasti Venäjältä palaavat jalisfanit ymmärtävät vastuunsa ja ovat omaehtoisesti karanteenissa. Keskiviikkona kolme tartuntaa ja kaikki rajalta. Pelottaa mitä tulossa!

Onko selvitetty miten akkutehtaat tuhoavat ympäristöä ja vesistöjä myrkyillään? Tehtaiden kanssa tehtävä kirjalliset sopimukset ympäristöhaittojen korvauksista ajatellen Kymijoen ym. ympäristön tuhoja. – Huolestunut ei vihreä

Kommentoi