Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kyllä äänestyskäyttäytymiseen löytyy muitakin syitä kuin sunnuntai ja siirto kesäkuuhun

Kahvilassa kuultua puutarhurin irtisanomistapaan liittyen: Muualla maailma muuttuu mutta Kotka jyrää vanhaan malliin. Ikävää ja niin turhaa.

Kyllä äänestyskäyttäytymiseen löytyy muitakin syitä kuin sunnuntai ja siirto kesäkuuhun. Joitain ei varmaan kiinnosta tippaakaan, toisaalta maku voi mennä vähemmästäkin, sillä trumpmainen räyhääminen ja syyttely karkottavat. Some sumuttaa päälle.

Sotetiedotus meni valiokunnan kokoomuslaisen varapuheenjohtajan osalta täysin älyttömäksi politikoinniksi. Oliko sydän nyt per...ä?

Kotkan kaupunki maksaa työntekijöilleen 150 euron kertakorvauksen korona-ajasta. Miten on Kymsote, löytyisikö edes sama pieni raha teidän palkollisillenne? Edes koronan eturintamaan.

Itärannankadun silta piti korjata keväällä. Voisitteko valaista tilannetta? Jo 8 kuukautta motissa.

USA on hiipuva maailmanmahti. NATO on II-maailmansodan jäänne. USA yrittää vetää Euroopan mukanaan vastakkainasetteluun Kiinan ja Venäjän kanssa. Kiina edustaa 2000-lukua ja tulee olemaan maailman johtava talousmahti. Kiina ei esiinny maailmanpoliisina öykkäröimässä joka paikassa eikä pyri lisäämään vaikutusvaltaansa kuten väitetään, vaan se tulee talous-/sotilasmahdille itsestään.

Tarvitsevatko ihmiset terapiaa, että uskaltavat elää normaalia elämää? Ei yhtään sairaalahoidossa koko Kymenlaaksossa ja kesähelteellä ollaan yhä maskit naamalla, miksi?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka