Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lukijalta: Jatkuva valittaminen kyllästyttää Pyhtäällä

Nyt on vaalit pidetty ja hommat jatkuvat. Edelleenkin Pyhtään kehitystä jarrutetaan.

Tuntuu omituiselta, että jos ei ole hyvä olla ja on häiritsevää – vaikka kuuluu jotain lentokoneen ääntä – niin miksi ollaan Pyhtäällä. Suomi on paljon muutakin kun Pyhtää. Kasatkaa kamppeenne ja menkää Kainuun korpeen.

Kehitys kulkee eteenpäin, ja tavaroiden ja ihmisten tulee päästä liikkumaan. Siihen tarvitaan moottoriteitä ja ilmatilaa. Kuinka moni ihminen asuu rautateiden, moottoriteiden ja lentokenttien läheisyydessä, mutta on tyytyväinen, eikä purnaa? Ihminen tottuu kaikkeen ja sopeutuu, jos haluaa.

Kuitenkin joukossamme elää sellaisia, joiden tulee olla äänessä ja tehdä itsensä tärkeäksi valittamalla asioista. Tuntuu joskus siltä, että mitä enemmän maailma muuttuu, sitä enemmän valitetaan.

Onko meillä asiat kaikilla jo niin hyvin, että pitää jotenkin päteä ja tehdä itsensä tärkeäksi?

Olen asunut Pyhtäällä jo kauan ja nähnyt, miten Pyhtää on taantunut. Nyt kun on jotain pöhinää, pitää sitä pienen ryhmän vastustaa. Olisiko meidän ajateltava vähän tulevaisuuteen ja tehtävä sen mukaisia ratkaisuja "Eteenpäin sanoi mummo lumessa" -meiningillä? Antaa niiden yrittää, jotka haluavat kehittää Pyhtäätä.

Aimo Koivula, Pyhtää

Antaa niiden yrittää, jotka haluavat kehittää Pyhtäätä

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka