Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Koiran valitus kaikuu joka iltapäivä omakotitaloalueella, eikö näitä ihmisiä itseään häiritse ja säälitä eläimen huuto?

Kuka antanut luvan bajamajoille ja hirveälle kontille Kotka torin paraatipaikalle? Tervetuloa kesävieraat hienoihin puistoihin ja vessatorille!

Koiran valitus kaikuu joka iltapäivä omakotitaloalueella. Eikö näitä ihmisiä itseään häiritse ja säälitä eläimen huuto? Lenkille koiran kanssa mars!

Puutarhurilla pitää olla taiteellista kokonaisnäkemystä alueen kehittämisestä. Esim. miten muutetaan öljysatama palkituksi puistoksi. Pelkkä biotooppien ja lajien monimuotoisuuden pyörittely, joita tutkijat tekevät, ei riitä.

Entinen palkittujen puistojen Kotka muistetaan vain pihalle heitetystä kirjakasasta. Käsittämätöntä käytöstä Meiän Kotka. Häpeäisitte!

Palkatkaa nyt suoraan konsulttifirma puutarhuriksi, niin tarvitse kahta palkkaa maksaa niin kuin yleensä kaupungin hommissa on tapana.

On se kumma ettei Niinistöä ole kutsuttu G7-kokoukseen, vaikka suomi kuuluu rikkaitten maitten ryhmään, ainakin omien poliitikkojen mielestä.

Marko Pesu, pyydän anteeksi kotkalaisen virkakoneiston toimintaa. Hävettää ihan! Olisimme tarvinneet sinua, ja niin mielellämme pitäneet sinut kaupunginpuutarhurinamme.

Aittakorpelaiselle tiedoksi, että osa nurmikoista on tarkoituksella ajamatta kun niitä niitytetään pörriäisille ja perhosille niityiksi. Luonnon monimuotoisuus paranee.

Luontoa ymmärtävän puutarhurin erottamisen jälkeen Kotkan kaupunkimetsiä uhkaavat jälleen julmat hakkuut.

Miksi FC KTP pitää penkillä huippuluokan kotimaisia pelaajia ja avauskokoonpanossa keskinkertaisia ulkomaanapuja? – Antti

Taas on apurahoja jaettu! Paljonko sai eläinsuojelu?

Argo, kyllä kotimaisilla on kovempi halu yrittää ja näyttää taitonsa, kuin "vahvistuksilla"!

Kannattaako KTP:n lahjakkaiden oman kylän poikien palata vaihtopenkille taantumaan. Oman kylän valmentajat niin homma toimii.

Kommentoi