Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kotka pilaa maineensa näillä jatkuvilla virkamiesten potkuilla ja lähdöillä

Tehtaassa työssä, vanha ok-talo, autot, moottorivene ja perinteiset, suomalaiset arvot. Sopivat puolueet kovin harvassa meikäläiselle!

Nyt kun on kuntavaalit, olisiko vihdoin aika saattaa pääomatuloa saavien tasolle työtuloa ja eläkettä saavat henkilöt - eli vapauttaa kunnallisveron maksusta. Tämä toisi dynamiikkaa ja muutkin pääsisivät nauttimaan pääomatuloa saavien varallisuuden nousun veroisesta varallisuuden kasvusta.

Mitä häh! Marko Pesun facen Kaupungin puutarhuri -sivut kuvineen on mitä parhainta mainosta Kotkalle. Ja varmaan on Marko muutenkin mies paikallaan.

Onko kaupungin puutarhaosastolla ruohonleikkuukonevaraston avaimet hukassa kun "heinikot" haaruksiin saakka entisillä nurmialueilla. – Aittakorpelainen

Kymsote ei rokota opiskelijaa, vaan on matkustettava 1600 km. Ei onnistu työvuorojen takia. Toivottavasti sama pätee myös sairaalassa työskenteleviin kesätyöntekijöihin.

Kymsotelle. Nyt kun ulkoistatte muistisairaat ihmiset hoivalaitoksista kotihoitoon, olisiko tarvetta varustaa muistisairaat älykellolla. että kylillä hortoileva ihminen löytyisi ja tietokoneella tarkkaileva näkisi onko kohde liikahtanut viikkoon. – Reijo Vesalainen

Kyllä rikkaista G7-maista Italia taitaa nousta kirkkaasti ykköseksi ja kaikki muut maat pumppaa sinne rahaa Suomen tavoin.

Kotka pilaa maineensa näillä jatkuvilla virkamiesten potkuilla ja lähdöillä. Saa aika paljon tehdä positiivista julkisuustyötä ennen kuin nämä negatiiviset asiat unohdetaan.

Ei kyllä lisää Kotkan vetovoimaa eikä pitovoimaa tämä Marko Pesun mustamaalaaminen.

Kymsotelle, reilun vuoden olette huutaneet, että yhteiskunnan vähäosaisia tulee suojella jne. Voin pahoin kun luin aamulla lehdestä vanhusten ruokapalvelun muutoksesta. Järkyttävää. Oikeinko johtaja keksinyt, jolla ei takuulla ole geriatrista osaamista vaan rahan ja halvempi vaihtoehto kiiltää silmissä. Näin käytännössä arvostetaan vanhempia ihmisiä. Uskomaton uutinen. Minne unohtui paikalliset tuottajat?

Hyvin huomaa, että korona on ohi, kun Karhulan työkuntoiset tyhjäntoimittajat ovat taas palanneet kahviloiden terasseille ohikulkijoita kyttäämään. – Duunari

Kommentoi