Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kevyen liikenteen väylällä ryllää niin mopot kuin autotkin, jokakesäinen helvetti taas valoillaan

Miksi kukaan ei kerro kuinka "ympäristöystävällistä" on sähköautojen akkumateriaalin kaivaminen. Vihreät ilmeisesti meinaavat, että kaivakoot Afrikassa ja Amerikassa kunhan eivät Suomessa. Voiskos vihdoinkin ruveta keskustelemaan ongelmista mitä tulee sähköautojen valmistusmateriaalien hankintaan.

Hallituksen epäonnistuneet touhut ja osaamattomuus ovat syynä siihen että valtio tarvitsee paljon lisää rahaa. Voi suomalaisparat, luvassa vielä paljon uusia veroja ja maksuja!

Kevyen liikenteen väylällä ryllää niin mopot kuin autotkin. Jokakesäinen helvetti taas valoillaan. Eikä kukaan välitä. Kyrsii!

Soitin terveyskeskukseen ei-kiireellisessä asiassa. Kaikki työntekijät olivat varattuja juuri nyt, odotin puhelimessa 2 tuntia 32 minuuttia, sitten kiire loppui kun odotuspuhelu katkesi. Ehdin sentään syödä ja levätä siinä odotellessa. – Esko

Jollei KOKS:ia saada laajan päivystyksen sairaalaksi ja rantarataa suunnitelmiin, on hallitustyö meidän kannalta lillukanvarsia!

Sanna Marin esiintyy erityisen ylimielisesti mediassa, olen huolestunut nuorista naisista jotka pitävät häntä esimerkkinä naistenlehtien perusteella.

Hautausmailta häviää kukkia, maljakoita, enkeleitä, lyhtyjä. Onkohan viejillä hyvä nyt olla. On se kumma, kun vartijoita pitäisi olla joka puolella. Ja valvontakamerat.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka