Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Miksi ihmeessä kaupungin pitäisi tarjota mökkeilijöille parkkipaikat laitureiden vierestä?

Nyt keittää... Pride-liputus! Miksi seksuaalivähemmistöjä nostetaan esille aina ja kaikkialla? Henkilökohtaisesti ajattelen, että jokainen saa olla sitä mitä on. Onko kaupunkilaisten mielipidettä kysytty? No ei ole.

Äänestysinto Kotkassa olematon. Syynä kantasataman investointisekoilu. Päättäjät eivät ole tehtäviensä tasalla.

Kiitos omaiselle kirjoituksesta. Muistisairaat ja omaiset ovat maksaneet veronsa aikanaan ja kun tulee hetki saada hoivaa niin mitä tekee Kymsote? Pallottelee ja pomputtelee ihmisiä epäinhimillisesti. Kuka kantaa vastuun?

Todella upea oivallus! MM-lätkän jatkoerä 3 vs 3. Ehkäpä jatkossa varsinainen pelikin 4 vs 4. Ei olisi varaa, eikä aikaa kohdistaa poikittaista päähän.

Make 7.1

Ihmettelen, että risteilyvieraille ei tarjota mahdollisuutta tutustua saaressa olevaan rannikkotykkiin. Se jos mikä on poikkeuksellinen nähtävyys.

On demokratian pilkkaa, että PS yrittää saada kaikki päätökset uudelle valtuustolle - tavoittelevatko yksinvaltiutta Valko-Venäjän malliin?

Ilmastonmuutos on kokonaan EU:n keksintö alusta loppuun.

Sunnuntai: Tulee ambulanssi pillit soiden. Ajoin tien sivuun, ambulanssi pääsi ohi. Edellä ajoi musta auto, mataa ja nynnää tukkeena. Luuvitosta!

Mieheni kävi aamulla labrassa. Äksyllä näytteenottajalla oli kai huono aamu ja oli ärhennellyt ihan turhasta. Miehiä on vaikea saada lääkäriin ja kokeisiin, niin tuollainen yleisönpalvelija siirrettäköön muihin töihin!

Miksi ihmeessä kaupungin pitäisi tarjota mökkeilijöille parkkipaikat laitureiden vierestä? Sapokan parkkipaikoista hyötyvät nyt kotkalaiset asukkaat enemmän kuin ravintoloitsija. Ja nykyisin löytyy tilaa pakata vene ja siirtää auto sen jälkeen muualle päiviksi/viikoiksi parkkiin. Toivottavasti desibelidemokratia ei nyt toimi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka