Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kiitokset teille muutamalle haminalaispyöräilijälle, jotka ette poukkoile keskustan jalkakäytävillä, vaan ymmärrätte jättää tilan meille jalankulkijoille

Eläkeläiset, jotka ovat saaneet 2 rokotetta ja joille on korona-aikana säästynyt vuoden teatteri- ja konserttimatkarahat, olisivat nyt halukkaita pelastamaan suurissa vaikeuksissa olevan kulttuurialan jos Krista ja Sanna kelpuuttaisivat rokotetodistuksen. Mutta kun ei. Rokotetodistus on Suomessa turha paperi. Muualla EU:ssa se kyllä kelpaa. Yli 100 000 työtöntä ja miljarditappiot.

Eikö omatunto kolkuta yhtään kun veit papan haudalta sinne juuri viedyn lyhdyn? – MP

Työeläkevakuuttajien edunvalvontajärjestö Tela ilmoitti eläkevarojen kasvaneen neljännesvuodessa 11 miljardilla. Silti Lipposen hallituksen palkkaindeksin poisto eläkkeistä on edelleen voimassa. Miksi?

Maakuntavero tulee tämän hallituksen ajamana, vaikka keskusta vaalitemppuna mukamas empii! Uusi vero ja kokonaisveroaste nousee takuuvarmasti. Eläkeläiset kärsii tästäkin eniten.

Sain tänään harvinaisen hyvää ja asiantuntevaa palvelua Haminan Veikon Koneessa. Kiitos! – Simkorttimies

Taas kerran vaalien alla. Laittakaa viimein vanhusten asiat kuntoon. Vanhusten ruoka on häpeällisen huonoa. Onko kokki maistanut ikinä?

Tällä hetkellä olo kuin hyvin voivalla herralla. Entä tulevaisuudessa: Kusessa ollaan ja syvältä. Sanoitus ja sovitus Suomi.

Kiitokset teille muutamalle haminalaispyöräilijälle, jotka ette poukkoile keskustan jalkakäytävillä, vaan ymmärrätte jättää tilan meille jalankulkijoille.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka