Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Raumalla nähtiin miten käy kun urheiluhullut päästetään hillumaan.

Tiesithän, mikä on valtion Sinulle maksama tukiainen? Se on minun taskusta otettu pakkovero. Saajina mm. satojen hehtaarien metsänomistajat.

Onko lääkärillä oikeus valehdella ja kirjoittaa halventavasti ja vääristellen potilaasta? Valitettavasti tällaisiakin tohtoreita löytyy.

Siis minun 70-v. pitää itse päättää minkä toisen piikin haluan. Paremmalta tuntuisi jos saisin parhaan mahdollisen, ja jonka terveyshenkilöt olisivat valinneet, kiitos.

Kannattaisiko perua ajoissa Kotkan kaupungin hövelisti henkilöstölle lupaama 150 euron koronabonus eli kärsimysraha? Valtio on velkavuoren edessä ja vaatii kohta omiaan takaisin.

Voisko jäteaseman tarkkailijat avustaa kuormien purussa, vai onko kielto päällä?

Ministeri vaihtuu, "kyllä, emme tasapainota, otamme velkaa".

Eikö niitä ainutlaatuisia Märkälän dokumenttejä voisi hankkia näytettäväksi Ylen televisiokanavilla. Me "tekijän ikäiset" olisimme todella kiinnostuneita ja kiitollisia. (Ei mihinkään juutuubiin, pliis)

Wanharouva

Raumalla nähtiin miten käy kun urheiluhullut päästetään hillumaan. Tervetuloa korona.

Kantasatamahanke on Kotkan "Olkiluoto". Aikataulut ja kustannusarviot pettävät, mutta ainahan voi jälkikäteen siirtää päivämääriä ja lisätä miljoonia.

Kiitokset Kymsotelle. Koronarokotus Haminassa onnistui joustavasti, vaikka olenkin kirjoilla muualla ja Haminassa lähinnä työn vuoksi.

Kommentoi