Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Eikö Mussalon rekkaliikennettä voi laittaa kulkemaan Mussalontietä edes ruuhka-aikoina?

Kotkassa postia jaettu kahteen kertaan päivässä 1940-50-lukujen taiteeseen. Ei yli 100 vuotta sitten, kuten Haminassa.

Järkyttävät jonot Hyväntuulentiellä eilen klo 15-16. Eikö Mussalon rekkaliikennettä voi laittaa kulkemaan Mussalontietä edes ruuhka-aikoina?

Juha Vainion ajotie on liian kapea ja vilkas pyöräilijöille ja on täysin käsittämätöntä, että koiran ulkoiluttaja kampittaa hihnallaan koko leveän jalkakäytävän yli pyöräilijöitä menemästä ohi. Ajotiellä ei yksinkertaisesti ole tilaa ajaa pyörällä.

Hei seurakunnan tekstinikkarit! Ilmoitatte tapahtumasta tuleville ekaluokkalaisille näin: Kouluun potkijaiset! Olisikohan toinen sananvalinta aiheellinen nykyisen koulukiusaamisen aikana.

Muualla Euroopassa maahanmuuttovastaisuus ei ole rasismia niin kuin Suomessa. Täällä ei haluta leimautua rasistiksi.

Voi kun sen Ohisalon ja kumppanit sais käymään edes kerran kehä kolmosen ulkopuolella, pohjoispuolella.

Mikäli ministeri Paatero olisi voimakkaasti ajanut esim. rantaradan Kotkan linjausta ja saanut sen etenemään olisi Kotkan kantasatama ja muukin rakentaminen kiinnostanut suuria yrityksiä aivan toisella tavalla kuin nyt, jolloin on luovuttamisen mentaliteetti vallalla. Asioilla vain on yhteys toisiinsa, joka poliitikonkin pitää voida huomioida kun päätöksiä tekee.

Taas se tapahtui? Antti Rinne (sd.) päästi jälleen sammakon suustaan ja vielä eduskunnan edessä. Tylytti tuohtuneena perussuomalaisten toimintaa tukipakettikeskustelussa. Oikeus oppineet: Väärin meni.

Onko EU-maissa onnellisia ihmisiä, kivet lentää ja autoja poltetaan.

Kymsoten touhua tarkistukseen. Muistisairaat eivät saa paikkoja ympärivuorokautisen hoivaan piiriin ja makuutetaan sairaalassa vaikka hoivatalot ammottaa tyhjyyttään. Väärä kohde säästää.

SDP:n pääministerit ovat menneet kriisistä kriisiin ja kohusta toiseen. Tällaista ei ole koskaan ennen koettu. Omat pelastaa aina. Seuraava hallitus joutuu siivoamaan sotkut. Voi Suomi-parkaa!

KOKS:n neurologian henkilökunta; olette ammattitaitoisia ja ystävällisiä! Iso kiitos!

Aivohalvauspotilas

Kuntatalouteen on saatavissa 10 mrd hävittäjistä, jos vain halutaan ja uskalletaan pyytää/vaatia. Nykyisten Hornet-hävittäjien elinkaari kun päättyy oikeesti vasta v. 2045 eikä vuonna 2025-30, kuten vastoin parempaa tutkimustietoa väitetään. Jos puolueiden edustajat eivät nyt asiassa toimi, niin on turha sitten valittaa leikkauksien takia.