Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Milloin Munsaareen saadaan puisto ja viemärit, muualle rahaa riittää

Äänestän ehdokasta joka suoraan kertoo olevansa ehdolla vain oman edun tavoittelemisen takia.

Nyt tuli kokoomukselle todellinen riman alitus? Ensin se tukee hallitusta ja äänestää tukipaketin puolesta ja sitten heti perään puhuu suu vaahdossa arvostellen Marinin hallitusta. Kuvottavaa.

Se puolue tai ehdokas, joka ottaa tutkiakseen likaisen pelin jota Kymsote käy laiminlyömällä muistisairaiden vanhusten hoidon ja estämällä turvallisen hoivapaikan saamisen, tulee saamaan taatun äänivyöryn.

Kait muistatte äänestyskoppiin mennessä mitä tämä äärioikeistolainen populismi tarkoittaa? Suomalaisen demokratian ja kansan valitseman eduskunnan halventamista! Toivottavasti sama ilveily ei toistu kuntapolitiikassa.

40 vuotta oon säästänyt Italian matkaa varten. Nyt rahat menee kyllä, voin seurata niiden matkaa netistä.

Voisiko Kotkamills siirtyä Pyhtäälle? Siellä olisi yrittäjämyönteisyyttä, merenrantatontteja, hyvää pöhinää, oma lentokenttä ja Vuosaaren satamakin lähempänä. Pahan hajun, melun ja sahanpurun poistuttua kantasatamakin saattaisi houkutella ihan eri tavalla investoijia.

Hoitotarvikejakelu siirtynyt Karhulaan Tikankadulle? Missä ollut ilmoitus muutosta kun mennyt ohi monenkin silmien vaikka Sanomat ja mainokset luetaan päivittäin.

Vihreiden mielestä ei Suomessa tarvita autoja ollenkaan. Kaikki tavarat voi tilata netistä suoraan ovelle. Kaikki työtkin voi tehdä etänä. Maapallo pelastuu.

Milloin Munsaareen saadaan puisto ja viemärit? Muualle rahaa riittää. – Kysyn vaan

Se, että suhtaudun kriittisesti holtittomaan maahanmuuttoon, ei tee minusta rasistia. Käsitteet ovat nykyisin aivan sekaisin. Mielipiteen ilmaisu eri asioista muuttuu usein vihapuheeksi joidenkin mielestä.

Puistoja lisää? Turvallisuus- ja Tiutiseen Muistojen puisto. Kouluhan sieltä lopetettiin, mitäpä sillä. Muuttotappiokylä, samoin Koivula, johtopäätökset?

Kenenhän idea oli töhriä Kyminkartanon eskarin pääoven edusta? Hölmöläisten hommaa! Vartiointiliikkeen käynneille olisi muutenkin tilaus!

Joskus yksinkertaiset asiat ovat vaikeita. Käytä käsineitä ja desinfioi käsineesi. Et saa ihollesi myrkkyä. – TT

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka