Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Miksi kauppiaat eivät puutu näiden asiakkaiden toimintaan, jotka eivät käytä maskia eivätkä desinfioi käsiään?

Halla-aho ajaa oikeaa asiaa. Ei Suomen tarvi aina nöyristellä ja olla kiltti kuuntelija unionille. Pitää muistaa, että kansa aina nöyristelyjen maksaja!

Paavo Lipposen (sdp) eläkeindeksin leikkaus olisi syytä korjata nykyisen hallituksen aikana! Eläkeläisiltä on viety se mikä heille kuuluu.

Nyt kymsote, kakkosrokotetta hakee ikääntyvät ja eläkeikäiset. Ykkösrokotetta 50-v. täyttäneet ja alaspäinikäiset, jotka useasti liikkuvat paljon jne. Onko järkevää kierrättää heitä rokotuksella samoissa tiloissa? Nyt vähän järkeä ja eri paikat 1- ja 2-rokotuksiin.

Asfaltoidaan pikaisesti Kotkan mukulakivikadut, niin pyöräilijöiden ei tarvitse ajaa jalkakäytävillä.

Hyvä Sirviö kun osoitit rohkeutta ja teit järkevän päätöksen lopettaa satama- ja rataryhmän. Tarjotaan uutta työtä halukkaille ja siirrytään toiminnassa uuteen toimintatapaan yksityisen yrityksen kanssa.

Kokoomuksen suhdetta nykyiseen punavihreään hallitukseen voisi kuvailla sanoin: Vie sie mie vikisen!

Kotkan kolme karhua lukutaitoisia. Sillan jälkeen lukee opastusmerkissä KARHULA.

Kiitos 17.5. Koks:in päivystykselle hyvästä, nopeasta ja ystävällisestä hoidosta! – Linkuttava ruohonleikkaaja

Miksi kauppiaat eivät puutu näiden asiakkaiden toimintaan, jotka eivät käytä maskia eivätkä desinfioi käsiään? Laittakaa vartija ovelle tarkistamaan, että kaikki sujuu suositusten mukaan. Muistaen myös turvavälit.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka