Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Aivan upeat sääolosuhteet pyöräilykaudelle, vaan huomioni kiinnittyi autoilijoihin, joilla nopeusrajoituksista ei tietoakaan

Miksei nykyään käytetä enää on ja ei sanoja. Jos ne jättää pois, niin asiayhteys muuttuu täysin. Esim. koronatiedotus.

Pelon sekaisin tuntein kuuntelen poliitikkojen puheita uudesta maakuntaverosta, polttoaineiden- ja asumisen verojen nostamisesta, EU-maksuista ja veroista puhumattakaan! Mitään helpotusta ei ole tulossa! Ahdistaa!

Aivan upeat sääolosuhteet pyöräilykaudelle, vaan huomioni kiinnittyi autoilijoihin joilla nopeusrajoituksista ei tietoakaan. Olisiko mahdollista jokaisen auton sisätilaan saada roskapussi, niin tienvieret olisi ilo silmälle.

Marin kyllä ehtii lehtihaastatteluihin mutta karttaa puoluejohtajien väittelyjä. SDP on mennyt liian vasemmalle?

Suunnittelukoneistot syytävät loputtomasti megalomaanisia tuottamattomia tiehankkeita, joihin upotetaan kymmeniä miljoonia kotkalaisten rahaa. Luontoon tai lapsiperheille "ei rahaa ole". Kuka palauttaa oikean järjestyksen?

Rakastan kevättä ja kesää, ja tätä kaunista kotikaupunki Kotkaa kauniine, hyvin hoidettuine puistoineen. – Kesänlapsi

Jo on maailman kirja sekaisin. Nyt pohditaan julkisuudessa, kuka on oikeassa tuon sopimuksia rikkovan elvytyspaketin suhteen? Eikö yhdessä hyväksytyt lailliset sopimukset ole enää minkään arvoisia? Salailu ja kähmintäkö on OK?

Nyt perussuomalaiset tekevät arvokasta ja isänmaallista työtä. Meitä on tahallisesti pidetty pimennossa ainakin tuon elvytyspaketin suhteen ja ties missä muussakin asiassa? Jarrutusta tai ei, mutta nyt saamme juuri sitä tärkeää ja tarpeellista tietoa, joka meiltä on tietoisesti salattu.