Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Minkä ihmeen vuoksi huumekuskit saavat vaarantaa elämäämme, ilman että yritetään ehkäistä ilmiötä, ottamalla esimerkiksi rikoksentekoväline eli kulkuneuvo pois määräajaksi tai kokonaan?

Saamani koronarokote merkattiin kansainväliseen rokotuspassiini käsin. Ei ollut tarroja, kuten monissa maissa, eikä leimasinta. Voisiko rokotuspisteisiin toimittaa edes yhden leimasimen, niin merkintä uskottavampi. Ei ole vielä mitään muuta tapaa todistaa. Milloin lie tulossa.

Kansanradiossa joku naishenkilö toivoi, että kansanedustajamäärä vähennettäisi sataan kuten Norjassa. Osaava tehkää aloite. – Ikt

Perussuomalaiset kehuvat omiaan sanomalla, että "kenestä tahansa voi tulla mitä tahansa"? Tarkoittaako tämä myös sitä, että keneltä tahansa persulta voi odottaa aivan mitä tahansa? Ehkä näistä tämä jälkimmäinen sopii paremmin noihin kuvioihin?

Minkä ihmeen vuoksi huumekuskit saavat vaarantaa elämäämme, ilman että yritetään ehkäistä ilmiötä, ottamalla esim. rikoksentekoväline eli kulkuneuvo pois määräajaksi tai kokonaan?

Kuutsalon yhteysalus voisi paremmin tiedottaa poikkeusaikatauluista. Kuinka tavallisena keskiviikkona mennään sunnuntaiaikataululla.