Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Eikö sitä Katariinan meripuiston wc-rakennelmaa olisi voitu naamioida jotenkin ympäristöön sopivaksi?

Eikö sitä Katariinan meripuiston wc-rakennelmaa olisi voitu naamioida jotenkin ympäristöön sopivaksi? Esim. jonkun linnoitusrakennelman tai laivan näköiseksi. Miksi Suomessa ei osata niin kuin muissa sivistysmaissa?

Haloo poliitikot, pitäkää huoli että kansa saa Suomessa kehitetyt ja valmistetut rokotteet! Jos sen möhlitte, ette ikinä saa anteeksi.

Ketkä Ylellä verovaroin päättää mitä näytetään? Hurriohjelmia aamusta iltaan. Bättrefolke. Vähän kuin Radio Kaakko soittelee aamusta iltaan ruotsalaista kansanhumppaa.

"Oppii hiljaa kävelemään" -köntys ihmettelee penkkien poistamista myymälätiloista. Vieraanvaraista? Eikö sitä kahta metriä voi penkissäkin kunnioittaa?

Maakki pitää saada kesällä jo aamusta auki eikä vasta klo 12. Siinä sitä ruuhkaa vasta syntyisi kun aamuisin uivat ym. rynnivät altaalle klo 12. Kesäaamujen ihanuus, maakki.

On se nyt raha-asioissa kahden kolmasosan enemmistö tärkeä, vaan eipä ollut silloin kun EU:hun liittymisestä äänestettiin.

Kotkassahan on jo DDR-tyylinen kaupungintalo. Samantyylinen urheiluareena täydentää hyvin yleisilmettä.

Maauimalaa suunnitellaan avattavaksi vasta klo 12 kesällä. Katariinassa 4 x isompi allas ja kuntosali kuin Karhulassa. Käsittämätöntä säästämistä väärässä paikassa. 60-100 kävijää päivittäin Kotkan hallissa aamuisin tällä hetkellä.

Milloin Pyhtää liittyy johonkin suurempaan kaupunkiin kun erämuseon rahoituskin pitää hattukourassa pyydellä turuilta ja toreilta.

Missähän kuntaministeri piilee kun ei kuulu eikä näy kannanottoineen missään, ei edes kotikentällä tiedottele. Kuntarahoituksetkaan eivät Kymenlaakson kannalta hyvältä näytä, eikä soteuudistus! Vaalien läheisyyskään ei näy vielä vaikuttavan näkyvyyteen.

Kommentoi