Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Onko totta, että maauimalaa ollaan avaamassa kesällä vasta klo 12?

Eikö Pyhtään Keskusta hahmota kuntarajoja? – Kepu pettää aina

Myrsky joskus sekoittaa asioita. – S

Mäkelänkankaan talvisäilytys enteilee fiaskoa. Syvyydet ei riitä, eikä edes väylää ole. Yksikään vakuutus ei mahdollista sinne veneen ajamista.

Onko totta, että maauimalaa ollaan avaamassa kesällä vasta klo 12? – Veronmaksaja

Ottamatta kantaa Lopperin kirjoitustyyliin, asian sanoma oli oikea. Olikohan nauraja eri puolueen kannattaja, vai eri kunnan asukas?

Vaimo mulkaisi ja meinasi ehkä sanoa jotain rumaa. Voinko nostaa syytteen? Auta Timo Soini.

Olisiko ok antaa kaikki kunnia Pulkkasen menestyksestä porilaislähtöiselle valmentajalle. – J H

Jos ikivanhan bensa-Volvon vaihtaa puolet nuorempaan Clioon putoaa päästöt neljäsosaan. Ei avustusta. Jos vaihtaa hybridi-ökymersun uuteen sähköiseen Teslaan valtio jeesaa 5000? – Köyhät kyykkyyn

Haminan torille on aivan esteetön pääsy joka puolelta - paitsi juuri siltä muutaman metrin pätkältä eli rappujen kohdalta. Tervetuloa!

Katariinan meripuiston yleisö-wc hyvä juttu, mutta tämäkö on uuden puutarhurin esteettisyyskäsitys kaupunkipuistoon sopivasta kontista. Kotkassa kun näillä sijaisjärjestelyillä on tapana jäädä pysyviksi. Esimerkkeinä musiikkiopisto, Karhulan kirjasto yms. kun rahat menevät muihin tarkoituksiin.

Kun katsoo näitä muiden korisareenoita Salo ym, niin kyllähän tapahtuma-areena on kamala ilmestys! Sodoman lato, johon ei edes kymiläiset tule. – Simo Salomon

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka