Tekstarit | Onko joillakin puolueilla mennyt jäsenyys- ja ehdokkuuskäsitteet sekaisin?

Ihmettelen suuresti Kotkan kaupungin päättäjien tietämättömyyttä tapahtumakeskusta koskevassa päätöksenteossa. Tulevaisuudessa tapahtumat tullaan järjestämään virtuaalisesti ja hybrilimallilla. Näin on jo useita tapahtumia ja messuja myös Suomessa toteutettu. Näin ollen laskelmat tapahtumakeskuksen tuotoista ovat täysin väärät. On ikävää että päättäjien tietämättömyydestä joutuvat vastuuseen kuntalaiset. Veronkorotuksella tämä asia tullaan paikkaamaan. – Poismuuttoa suunnitteleva

Onko joillakin puolueilla mennyt jäsenyys- ja ehdokkuuskäsitteet sekaisin? Tällainen vaikutelma tuli, kun katselin Haminan kuntavaalien ehdokaslistoja? Ratkaisevaa ei ole ehdokkaiden määrä, vaan laatu. Hauskaa jatkoa toivoo Sutki.

Koivulassa varastetaan jopa pihakivet. Meiltä vietiin rivitalon taka- ja etupihalta pihakiviä. Jopa ulkorapun vierestä oli lähtenyt sydän mallinen kivi. Tänä kesänä oli tarkoitus lapsenlapsien maalata kiviä.

Kotimaan matkailua sähköautolla, jotakin peräkoukussa, haloo. Toki mahdollista jos hallitus maksaa. Ps. ferrarinpunainen ois ihan kiva

Pieni 5,4 miljoonan velkainen kansa Suomi lahjoittaa 4000 miljoonaa euroa mm. 70 miljoonaan kansalaisen Italialle? Velkahanat on avattu.

Hallin suunnittelijat. Olisitte ottaaneet mallia vaikka Vantaan Energia areenasta niin olisi palvellut kaikkia eikä olisi maksanut näin julmetusti kuin tuleva susihalli.

Keskiolutta olen siileille tarjonnut. Hyvin kelpaa, mikäli portteria ei ole.

Kyllä oli lapsellinen kirjoitus Lopperilla. Yksinkertaista. Luettuani ääntenkalastusyrityksen purskahdin nauruun.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka