Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Testarit | Jollei viikossa valtuutettu pysty yhtä tapahtumakeskuspykälää ymmärtämään ja muodostamaan kantaa, niin ei kannata pyrkiä uudelleen valtuustoon

Talvihiekoitus on varmasti hyvä asia, mutta se, että hiekka pöllyää kujilla vielä pitkälle kesään, on huonompi juttu. Tuuliko ja sateet sen lopulta hoitelee? – Katukriitikko

Sain astrapiikin maaliskuun alussa. Toinen tulee toukokuun lopulla. Voisin ottaa aikaisemmin, ettei tarvi ulkomaille lähettää.

Sauli ojentaa sekoomusta ja sitten selitellään.

Kaksoiskuntalaisuus, eliitin keikarointia. Pitää olla kakkosasunto tai huvila muualla. Tuoksuu poliittiselta rahastukselta.

Kymmenen miljoonaa vetoa, että tuon areenan loppunäytös käydään jälleen oikeussaleissa, ja tietysti se kattokin käy vuotamaan perinteisesti.

Kotkalaista päätöksentekoa. Ensin päätetään 10 miljoonan lisärahoituksesta ja sen jälkeen selvitetään, riittääkö tämä ja miten tähän on tultu.

Kotkan investoinneilta puuttuu oleellinen asia: Jälkiseuranta. 3-5 vuoden kuluttua pitäisi katsoa onko investoinnin perusteet esim. takaisinmaksuaika mahdollista toteutua.

Nyt on uskallettu tuoda esiin lääkärien tekemisiä. Lääkärien kirjoituksiin potilaista pitäisi myö puuttua. Jos ne ovat vääristeltyjä tai loukkaavia, sillä niitäkin löytyy valitettavasti.

Kiitos Kotkan liikuntatoimelle Katariinan uimalan avaamisesta jo aamusta. Vielä odotamme maauimalan avautumista ja varhaisia aamu-uinteja ulkoaltaassa. – Aamukuntoilijat

Jollei viikossa valtuutettu pysty yhtä tapahtumakeskuspykälää ymmärtämään ja muodostamaan kantaa, niin ei kannata pyrkiä uudelleen valtuustoon. – Ymmärtänyt