Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kantasataman sotku on perua "edelliseltä" kaudelta, paikka on ollut vuosia siivottomassa kunnossa ja odottanut parempia aikoja – Vihdoinkin tapahtuu ja paikka saadaan arvoiseensa ulkoasuun

Puhekieli elää, nykyään kuulee sanottavan Haminassakin meijen, mie, äskön, notta, kokoustaa, kumittaa, omassa kotona jne. Sit on viäl kauheest nuorison hittitermejä.

Miksi kaupunki muutti tapahtumakeskusta, vaikka suunniteltu rakennelma oli jo valmis. Hinnat pilvissä.

Onko EU:n elvytyspaketin hyväksyminen, kaikkine sopimusrikkomuksineenkin, niin iso ja tärkeä asia Suomelle, että sen läpimenon varmistamiseksi on pantu "kovat piippuun"? Tuliko se "EU:n uhkailu" tilaustyönä, vai tuliko sitä ollenkaan? Osaisiko pääministeri ja hänen kansliansa nyt venkoilla tietämättömyyteen vedoten? – OHO

Kantasataman sotku on perua "edelliseltä" kaudelta. Paikka on ollut vuosia siivottomassa kunnossa ja odottanut parempia aikoja. Vihdoinkin tapahtuu ja paikka saadaan arvoiseensa ulkoasuun. Vellamokin saa arvoisensa ympäristön.

Olisiko Kyminlinna tapahtumakeskukselle sopiva paikka? Miksi olisi? Siinä sotkettaisi liikaa historiaa ja modernia rakennustapaa.

Mistä näitä jälkiviisaita "pilkunviilaajia" sikiää? Junnun riimikivi on hieno ja sanatkin kirjoitettu kieliopillisesti oikein. Muistokivi saa kokea riittävästi "mysrskyjä" ilman tuota ylimääräistä ässääkin? Oliko taas tietoj(k)atkos?

Kotkasta puuttuu lounasravintola, joka tarjoaisi joka päivä laadukasta vegaaniruokaa. Kuka tarttuisi mahdollisuuteen?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka