Tekstarit | Mistä jo suunnitelluista investoinneista tämä 11 miljoonan ylitys on poissa, tässä satamahankkeessa?

Talouselämä 16.4 'tuhannet lukiolaiset ja ammattikoululaiset palasivat lähiopetukseen (12.4 alkaen)'. Kotkassa päästiin kouluun vasta 29.4 eli kolme viikkoa myöhemmin. Harmillista.

Kyminlinnaa edistävä keskustelutilaisuus on torpattu virkamiesten toimesta. Miksi?

Kohta koronassa nolla. Täällä hyvä olla! Jaksaa jaksaa vielä vähän!

Ennen vanhaan nuorin poika jäi mammanpojaksi. Irti ei päästy. Kotona maleksi. Ei hyvä pitää lapsesta kiinni, vaan potkia eteenpäin. Itsenäistyminen ja omista asioista huolehtiminen tosi tärkeää.

Ei näy koirien kakkoja mutta kissapedot rällästää. Helistimet kaulaan tai pito narussa. Ei kuulu moiset söpöliinit luontoon, ei edes naapurin pihalle. 24/7 ja pissa haisee.

Miksi yksikään media ei tutki ja kerro sitä, mihin kaikkeen Suomi sitoutuu, jos EU:n tuki- ja elvytyspaketti hyväksytään? Onko lakien tulkinta mennyt jo liian pitkälle?

Mosku

Tapahtumakeskukseen rakentajalla avoin sopimus eli loppusumma voi olla mitä vaan, onko laitonta?

Rakennushankkeen kustannukset lyödään lukkoon suunnitteluvaiheessa. Tapahtumakeskushankkeen suunnittelusta on unohtunut suunnitteluohjaus eli tilaaja on antanut suunnittelijalle vapaat kädet ja budjetin.

Miksi Haminan keskustasta kaadetaan kovalla vimmalla terveitä komeita puita Satamakadulta?

Ei Leniniä pidä väheksyä. Vuosikymmenten mittaan hänen patsaansa on pitänyt yrittäjiä ja muita kapitalisteja poissa meijän Kotkasta. Nyt Vaasan oy lakkauttaa tuoreleipätuotannon Kotkassa ja tekee seitsemän miljoonan euron investoinnin uuteen tuotantolinjaan Vantaalle. Ei siis Kotkaan.

Millä ihmeellä Ylen pomot vetelee mielettömiä tuloja? Uusinnoilla ja bättrefolk -kamalla. Onkohan ylijumalista kukaan Suomesta?

Miten on mahdollista, että tapahtumakeskuksen hallituksen puheenjohtaja ei tiedä oikein mitään hankkeesta, ihmettelee asioita?

Kotkalainen

Mistä jo suunnitelluista investoinneista tämä 11 miljoonan ylitys on poissa, tässä satamahankkeessa? Täytyyhän sen olla jostain poissa, eihän eurot puussa kasva?

THL ja päättävät poliitikkomme puhuvat usein koronan yhteydessä 'Tanskan mallista'. No, Tanskassa asuva sisareni sai ensimmäisen Covid-19 -rokotuksen 29. maaliskuuta, toisen 23. huhtikuuta, koronapassin posti toi hänelle 28. huhtikuuta. Hei, olisikohan meilläkin jo aika siirtyä puheista tekoihin?

Tapahtumakeskus Oy kertoo poliitikkojen toivoneen isompaa tilaa koripalloilijoille. KTP sanoi aikoinaan, ettei se tarvitse koko tilaa.

Veronmaksaja

Backstaff Oy:n rakennuttamisen ja rakentamisen tunteva projektiorganisaatio purettiin ja ohjat otti käsiinsä asiantuntematon hallitus. Jokainen projektinjohtaja tietää että kustannusarvio ja toteutuksesta päättäminen perustuu lopullisiin suunnitelmiin ja niiden pohjalta pyydettyihin sitoviin tarjouksiin eikä hankesuunnittelun pohjalta tehtyyn kustannusarvioon. Aikaan on saatu poliittinen lypsylehmä. Raha polttelee näpeissä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka