Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Jarrumiehet ovat aloittaneet, näinhän oli aikanaan Mussalon sataman, Sapokan ja Katariinankin kanssa

Luonnonvarakeskuksen ratkaisu hanhiongelmaan. Tehdään lepo- ja ruokailupaikat. Oisko hyvä laittaa reiteille kartat, että osaavat. Kyllä Suomi on maailman omituisin kansa.

Auringolla on korona, kuka sen on tartuttanut ja miksi sitä ei rokoteta?

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen Orpon jälkeen johtoon. Osaava ja selkeät linjat. Kaakon vaalissakin ykkönen. – Ukkopekka

Olipa ihanan aamu tänään torstaina kun teini heräsi innostuneena kun vihdoin pääsee lähiopetukseen. Surullista vaan, että kolme viikkoa myöhässä Kymsoten viivyttelyn ja koordinoinnin puutteen takia.

Kiitos Mikko Ranki hienosta kuvataideteoksesta. Todella hienoja teoksia ja paljon. Kaikki ottaa kuvia kännykällä, mutta vain harva osaa maalata taulun samasta aiheesta.

Sossu antaa koko ikänsä veroja maksaneen vanhuksen vaikka kuolla nälkään. – J

Erinomainen ja totuudellinen kirjoitus Juha Tulimaalta koskien tapahtumakeskusta.

Pentti Salo: hyvä kirjoitus. Kotkalaisille sossuille sekä tyhjänäänestäjäpuolueelle kuitenkin turha puhua järkeä. Valitettavasti.

Toisinajattelijoille luut kurkkuun sanoo valtakunnansyyttäjä. Ollaankohan ihan oikeasti oikealla tiellä? – Horge

Jarrumiehet ovat aloittaneet. Näinhän oli aikanaan Mussalon sataman, Sapokan ja Katariinankin kanssa. Tapahtumakeskus ehdottomasti Kotkaan. Toivottavasti päättäjät ovat asian takana.

Hyviä kannanottoja Satama Areenasta, kiitos! Vetovoimaksi Kotkaan kannattaisi rakentaa uusia asuntoja hyville paikoille koko kaupungin alueelle. Niistä on nyt selvästi pulaa.

Kiitokseni KOKS:in sädehoidon upeasta palvelusta 30-kertaisesti. – Pena H.

Nyt kyllä jäitä hattuun Kotkan valtuustolle, hallitukselle ja etenkin kaupungin johtajalle. Nyt on mennyt kantasatamahommassa suhteellisuustaju sekaisin. Peli poikki ja katsotaan mitä 24 miljoonalla saa. Riisutaan niin paljon, että sillä saadaan hyvä tapahtumakeskus, ei tarvitse olla pramea vaan toimiva. Jos ei ole euroja niin ei ole, ei pidä olla suuruudenhullu. – Kari

Saarikko/Keskusta kertoi, että yritysten verot ei nouse. Se tarkoittaa miljoonan miljoonan palkansaajan ja yhden miljoonan eläkeläisen verojen nousevan, jotta miljardien lahja mm. Italialle tulee kuitattua.

Rajat aukeavat toukokuussa. Nyt nopeasti päätöksiä miten hoidetaan testaus rajoilla. Emme halua, että hyvä koronatilanteemme järkkyy. Vauhtia rattaisiin!

Tarkoittaako työvoimapalvelujen siirto kunnille kunnallisveron nousua?