Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kun tapahtumakeskuksen suunnitelmaan tehty muutos nostaa kustannuksia 40 prosenttia, kysymyksessä on uusi asia

Ei energia/siirtomaksua, sano sopimus irti ja osta päreitä ja kynttilöitä! En pärjäisi ilman sähköjä. Kiitos KSOY! – Linjat ok

Äänestäisin mielelläni persuja mutta trollaajat ja huutelijat ei saa minun ääntäni.

Helsingin Kalliossa Vihreän Liiton ja Vasemmistoliiton jäsenet ylistävät Veitsiluodon tehtaan lahtausta: eläköön, metsät säästyy!

Kiva. Saatiinpas sen verran vettä, että Audit pääsevät taas roiskuttelemaan.

Kiitos opettaja ja oppilaat, oikeaa TET-asennekasvatusta puistojen haravointi! Eikö koulujen alueiden siistinä pito syksyisin ja keväisin pitäisi kuulua itsestään selvänä opetusohjelmaan. Näin toimittiin aikoinaan.

Tämä maa on melkoisessa vapaapudotuksessa. Nykyhallituksen kaikkia jälkiä on miltei mahdoton korjata. Seuraavaa hallitus kohtaa valtavat ongelmat.

Kun tapahtumakeskuksen suunnitelmaan tehty muutos nostaa kustannuksia 40 prosenttia, kysymyksessä on uusi asia. Se edellyttää kokonaan uutta päätöstä rakentamisesta.

Kotka, Lindelöf/Cursor tarjosi 4-5 vuotta Kotkansaaren ns. Kulttuurisataman aluetta ulkomaisille kauppaketjuille ja firmoille. Mitään toimijaa sinne ei ole saatu vaikka rahaa on "poltettu" miljoonia. Eikö pitäisi tajuta tosiasiat: Paikka on kaupunginosa joka on "sivussa virrasta" ja ns. "pussin pohjalla"! Rakentakaa tapahtumakeskus ja kampus keskelle Kotkaa ja solmukohtaa eli Kyminlinnan muurien sisäpuolelle. Upea paikka ja huomiota tulee paljon Kotkalle. – J.

Kommentoi