Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Satama-areenan rakentaminen on pysäytettävä välittömästi!

Miten meni niinku omasta mielestä? Kymsoten ohje koulujen exit-suunnitelma julkaistu vasta 23.4.

Koko vuosi ollut aikaa valmistella kouluun paluuta, mutta Kotkassa vielä valmistellaan ja mietitään ja odotellaan ohjeistuksia, eikä lähiopetus alakaan vielä maanantaina. Mitä ihmeen miettimistä tässä vielä on?

Niinhän siinä taas kävi. Tapahtumakeskuksen hinta-arvio oli 24 milj. Se hyväksyttiin. Nyt tehty uusi arvio on liki 50 prosenttia korkeampi. Miten tämä voi olla mahdollista? Onko kyseessä päättäjien tahallinen harhautus vai osaamattomuus?

Kymen Sanomien etusivulla hätähuuto KOKS:n puolesta. Mitä tekevät Kymenlaakson kansanedustajat? Eivät mitään.

Joona Mielonen (vas.) kirjoitti täyttä asiaa: irtisanotuista huolenpitoa ja satsauksia sekä veto- että pitovoimaan – niitä tarvitaan.

Jouko Rauhala (kok.)

Golf-ammattilainen Pulkkanen 106 sija. Olisiko jo korkea aika unohtaa porilainen ja etsiä ammattivalmentaja? Näytöt aika surkeita!

Onko vihreitten linja: Tehtaat seis, on parempi hengittää. Ihmiset lymyävät metsissä ja odottavat marja-aikoja. Veroja paljon, mutta vain tulot puuttuvat.

On hyvä että Eerolakin kannattaa kunnan palveluverkon karsimista! Tähän asti ps on vastustanut kouluverkon supistamista. Johtavaksi puolueeksi Kotkassa pyrkivä ps siis ei pidä tarpeellisena esimerkiksi erillisiä terveyspalvelupisteitä Karhuvuoressa, Karhulassa ja Kotkansaarella.

Mies 79

Tuli Ksoy:n sähkölasku. Sähköenergia 14,32 euroa + sähkön siirto 64,49 euroa, yhteensä 78,81 euroa. Tässä kolmen kuukauden lasku. Onko tässä mitään järkeä? Se, minkä säästät sähkössä, maksat siirrossa.

Satama-areenan rakentaminen on pysäytettävä välittömästi! Kunnallisvaalin yhteydessä siitä, toteutetaanko hanke vai ei, on järjestettävä kansanäänestys. Kustannusnousu ei jää tuohon 11 miljoonaan!

Missähän osastossa tämä 11 miljoonan virhearvio kustannuksissa tehty? Tämä jo nyt, vaikka rakentamista on tuskin aloitettu. Nähtäväksi jää monta kymmentä miljoonaa tulee vielä lisäkuluja eli virheellisiä laskelmia lisää. Näitä miljoonia ette varmaan ota pois kuntalaisten palveluista?

Kommentoi