Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Suuri kiitos Kotkan kaupungin hiekanpoistoyksiköille, kun ammattitaitoisesti kastelette kadut kunnolla ennen harjausta

Kuntosalit kiinni tarkoittaa Kotkassa sitä, että salin omistajan ystävät ja kaverit voivat treenata salaa. Tosin ei se salaista ole jos omista treeneistä pitää postata kuvia someen. – Treeniä vaikka sakon uhalla

Nyt nopeasti lukiot auki. Sitten pari viikkoa lähiopetusta ja loppukeväästä taas etänä. Pitäisiköhän kuunnella asiantuntijoita?

Yleensä ruoka on pilattu viimeistään liialla suolalla. Tällä kertaa jouduin peittämään paskanmaun liialla suolalla. Lounasmarkkinoilla olisi tilaa määrästä huolimatta. – I.L.

Kiitos, rokotuspaikalla Karhulassa ystävällinen henkilökunta.

Metrot, ratikat ja lähiliikenne ilmaisiksi kaikille. Vihreät tuskin Haminassa pärjää. Pahimmat sudet Helsinkiin tai Brysseliin turvaan.

Barrikadeille kymsoten ja ympärivuorokautisen sairaalan puolesta. – Oma pelastaa enemmän

Taas näkyy haminalaisten maalaistausta! Että halutaan pientaloja uuteen Tervasaareen. Kas kun ei lehmiä! Ymmärtäkää, että oikeissa kaupungeissa on puistoja ihan vaan silmän iloksi, ja asuinalueet on sitten erikseen. Kysykää vaikka Laaksoselta!

Työreformi, työttömyysturvan leikkaaminen ulos potkituilta on Keskustan himohommaa. Samalla Kepun puolustusministeri mättää 10 mrd hävittäjiin, joista puolet jää seisomaan, kun niitä ollaan hankkimassa taas liikaa Suomen Ilmavoimien käyttökykyyn nähden. Siksi Hornetit joudutaan romuttamaan jo elinkaarensa puolivälissä. Hävittäjissä on 5 mrd löysää rahaa koulukseen ym. satsattavaksi.

Suuri kiitos Kotkan kaupungin hiekanpoistoyksiköille, kun ammattitaitoisesti kastelette kadut kunnolla ennen harjausta. Ottakaa muut toimijat tästä mallia.

Miten Kotkassa ei saada lukioita auki vaikka kaikkialla muualla Suomessa ne on auki? Jopa pääkaupunkiseudulla. Käsittämätöntä toimintaa!

Kyllä vihreiden äänestäjiltä pitäisi vaatia tutustumista luontoon ja siellä elämiseen.

Kommentoi