Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Jo toinen kesä peräkkäin kun Katariinan uimala unohtaa aamu-uimarit?

Keskustaan asioille tulevat, voitte pitää autojanne niille varatuilla parkkipaikoilla tai parkkihallissa. Tilaa riittää, eipä montaa euroa maksa. Asuintaloissa harvoin löytyy parkkipaikka.

Kotkan kouluilla on ollut vuosi aikaa suunnitella koronaturvallista opetusta, joten nyt ei enää selityksiä eikä viivyttelyä vaan koulut kokonaan auki viimeistään maanantaina!

Kaupungin työntekijät ja työnjohtajat eivät pärjäisi päivääkään yksityisellä puolella. Syynä töiden organisointikyky, aamulla kastellaan ja iltaan mennessä ei ole saatu hiekkoja pois. Vai oliko kyseessä hätäratkaisu pölyämisen ehkäisyksi?

Jo toinen kesä peräkkäin kun Katariinan uimala unohtaa aamu-uimarit? Miksi vaan Karhulassa pääse aamuisin uimaan, suuri vääryys! – Yksi kaikkien puolesta

Venäjän eliitti pelkää ja hakkauttaa kansaa. Putinin puhe paljasti heikkouden.

Kotkan lukioilla on ollut vuosi aikaa suunnitella korona-turvallista opetusta joten nyt toivottavasti saadaan lukiot nopeasti auki.

Koulukatu to 10.20. Sporttinen nuori nainen pinkaisee ikäisensä miehen, jonka housut ovat putoamaisillaan, ohi. Mies katsoo naisen perään ja ottaa kaljahörpyn. Niin nainen kuin tulevaisuuskin ovat karkaamassa.

Kommentoi