Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Keskustan autoilijat voisi pitää autojaan asuintalojensa p-paikoilla, jäisi keskustaan asioille tulijoille enemmän tilaa katujen varsille

Lähiruokaa yritettiin taas markkinoida? Pahimmillaan Ahvenanmaalla tuotettua rehua (Onko se Suomea?) myydään lähiruokana, koska valmistaja on niin tuotteeseen tulostanut. – Ilkka Luoma

Tanska lopetti AstraZeneca-rokotteella rokottamisen. Meillä jatkuu? Ei ole rokottajillakaan helppoa.

Kuinka pitkään Kymsoten terveysaseman puhelujonossa keskimäärin kestää? Entä milloin reagoidaan soittopyyntöihin?

Pyöräilijät, pysykää poissa jalkakäytäviltä. Uskokaa jo! Me lapsiperheet ja 70+ vaadimme teitä käyttämään pyöräteitä. Ei tarvitse vinoilla, jos asiasta huomauttaa!

Keskustan autoilijat voisi pitää autojaan asuintalojensa p-paikoilla. Jäisi keskustaan asioille tulijoille enemmän tilaa katujen varsille.

Saisiko Mariankadulle, Sibeliuspuiston kohdalle pysäköintiruudut pituussuuntaan. Isommat ja pikaisesti. Talvella helpottaisi liikkumista ja lumitöitäkin.

EU pani Ukrainan kovan valinnan eteen v. 2014: "Valitse itä tai länsi, nyt ja heti". Itä-Ukraina valitsi idän ja länsi lännen. EU:lla se oikeus on määrätä, ei Venäjällä. 90% Ukrainan kaupasta oli ja 92% kielestä on venäjää. Lue Richard Sakwan kirja Taistelu Ukrainasta niin asiat valkenee.

Löytyiskö rehellistä henkilöä, joka löysit mustan rahapussini maanantaina Tokmannista tai Katariinanniemen alueelta? Lupaan löytöpalkkion jos viet sen sisältöineen poliisilaitokselle.

Puita kaadetaan rytinällä. Pilataanko nyt kaunis puistokaupunki Kotka betonimuureilla, kuten moottoritien ympäristö aikanaan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka