Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kymenlaakso kuuluu nyt saama puolelle, annetaanko vieläkin rokotteita tasaisesti koko maahan?

Voisiko joku kertoa tällä palstalla, että ovatko lukiot ensi viikolla lähi- vai etäopetuksessa?

KySa voisi tehdä nyt uuden kyselyn niiltä samoilta henkilöiltä kuin pari viikkoa sitten. Tuolloin vastustettiin kovasti rokotteiden kohdentamista niille alueille, joissa epidemia on pahimmillaan. Kymenlaakso kuuluu nyt saama puolelle, annetaanko vieläkin rokotteita tasaisesti koko maahan? Ei, sillä Palokunta pitää lähettää sinne missä palaa...

En ole saanut yhtään mitään tukea Kotkan kaupungilta koko koronaepidemian aikana. Maaliskuussakin tulot 820 e enkä saanut edes Kymisoten harkinnanvaraista hätäapua. Ruoka on kirjaimellisesti loppu ja häätö uhkaa kodista.

Ilmeisesti joidenkin mielestä Venäjällä on oikeus määrätä, suuntautuuko Ukraina länteen vai itään. Koskeeko sama myös Viroa? Entä Suomea? Jos idän suunta ei monia miellytä, niin voisiko syy löytyä Venäjän valtion tavasta kohdella omaa kansaansa ja naapureitaan?

Hyvä Kotka! Teillä ei persuilla, toisin kuin Haminassa ja Virolahdella. Pitäkää nuoret etäopetuksessa niin kauan kuin opetus voidaan järjestää täysin ilman riskejä. Pois itku ja valitus, elämä tuo haasteita - väistämättä.

Miksi lääkärin virheitä ei saa tuoda julki? Teki hän mitä tahansa, hän on aina oikeassa. On myös hyvin työnsä hoitavia, potilasta kuuntelevia, kunnolla tutkivia lääkäreitä, jotka ansaitsevat arvostuksen.

Kommentoi