Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Hyvät valtuustoehdokkaat, olkaapa hyvät ja käykää vastaamassa kysymyksiin vaalikoneessa, perustelkaa myös vastauksianne, se kannattaa

Väylävirasto teki aivan oikean päätöksen Kierikkalan tasoristeysasiassa. Kyllä olisi kulunut veronmaksajien rahoja kohtuuttoman paljon tasoristeyksen muutoksiin. Eikö se ole nykyiselläänkin turvallinen, kun noudattaa liikennesääntöjä.

Milloin Kymsote aloittaa kotihoidon yli 70-vuotiaiden riskiryhmien koronarokotukset? Nyt rokotetaan jo terveitä nuorempiakin.

Miksi kouvolalainen saa olla kuntavaaliehdokkaana Pyhtäällä? Pyhtää-puolueella eri säännöt?

Kiitos teille autoilijoille! En voi kädet ohjaustangossa aina kiittää heti kun on syytä pitää huolta mihin ite sohlaan, mutta kiitos.

Kyllä kissaihmiset, eli eläinten vihaajat, vois kissojensa huviksi hommata akvaarion ja undulaatteja. Pysyisi luonnonvaraisista elukoista irti. Kuseskeliskin kotonaan.

Mikähän puolue parhaiten maksaisi jos alkaisi ehdokkaaksi? Taitaa olla tarvetta sairaalle, vanhalle työttömälle.

Hyvät valtuustoehdokkaat. Olkaapa hyvät ja käykää vastaamassa kysymyksiin vaalikoneessa. Perustelkaa myös vastauksianne, se kannattaa. Ehdokkaat jotka ovat jo vastanneet, voisivat siivota kirjoitusvirheet perusteluistaan. Kiitoksia.

Äänestäjä

Puolueeseen sitoutumattomat on henkilöitä jotka ei lyttää hyvää ja ihmiskeskeistä ehdotusta vain koska se tulee toisesta puolueesta. Sitoutumaton ei myöskään omassa puolueessa paina enemmistön pakottamana nappia joka on oman äänestäjän tai itsensä vastaista.

Ennen mentiin työnantajan maksamaan työpaikkaan. Nyt moni etätyössä velkaisessa (?) kodissaan. Ahneimmat politrukit himoitsevat tuplakuntaveroa!

Onko Patruunatalolla omat koronasäännöt, kun juhlat jatkuvat suluista huolimatta?

Tosikko Marin ei kestä arvostelua, nyt pitäisi oikein lailla kieltää. Sanna ei ota mistään mokistaan vastuuta, aina löytyy joku muu syyllinen.

Jyrkilän talleilla Ruonalassa se Vilkkaan bussi näytti olevan.

Ajokorttilakia ollaan uudistamassa. Kuuluuko ajokortin saaminen kansalaisten perusoikeuksiin? Ei pitäisi kuulua? Verrataan vaikka aseenkantoluvan myöntämiseen. Piittaamattomuus liikenteessä on huolestuttavasti noussut. Tähän ilmiöön tehoaa vain ja ainoastaan kiinnijäämisriskin tuntuva lisääminen. Olisipa vieläkin LP.

Jos rokotteita on ja kuulemma lisää tulee isoja eriä, niin miksi ei viikonloppuisin rokoteta? Hallituskin miettii vaan omaa etuaan, vaaleja ajatellen sulkujen purkua. Nyt mietittävä miten rokotetaan nopeasti kaikki!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka