Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Kotkan päättäjät! Katariinan uimahallissa on kolme allasta. Saisiko niitä vuokrata perheiden käyttöön niin kuin esim. Kouvolassa.

Eduskunnan tarkastus on ollut kaksi viime kautta vihreillä. Toimintaa on kehitetty kyselemällä, mitä haluaisitte teiltä tarkastettavan. Voi hyvää päivää, olisi johtopäätösten aika.

Kotkan päättäjät! Katariinan uimahallissa on kolme allasta. Saisiko niitä vuokrata perheiden käyttöön niin kuin esim. Kouvolassa.

Yhtä tärkeää kuin on sammuttaa palopesäke, on huolehtia siitä, että palo ei leviä naapurustoon.

Kotkan kaupunki voisi laittaa siistimiskirjeen Ocean barin omistajalle samalla kun lähettää niitä Kuusisen vuokralaisille. Kantasatamasta tullut rojujen, autojen ja konttien kaatopaikka.

Kun esteetön Kotka poisti jalkakäytävien päätykivet, pyöräteiden määrä lisääntyi muutamasta satoihin. Sivukivien poisto tuplaisi autopaikat.

Make7.1

Ikinä en mene naimisiin. Tollaset on nähty. Keinohedelmöitys ainoa vaihtoehto, jos lapsen haluan.

Haluan kysyä kaupungin henkilöltä, joka vastaa seuraavasta asiasta: Missä on tietämäni mukaan kaupungille lahjoitettu liikenneneuvos Onni Vilkkaan upea, arvokas ja ainutlaatuinen palkintokokoelma, jota sai aikanaan ihailla ja ihmetellä uimahallilla? Vai onko enää missään?

Ihmettelijä

Oho, Almgren: Kasvatus ja koulutus on arvokysymys. Miksi halusit Tiutisen koulun lopettamista.

Terve koulu

Kouvola haluaisi insinöörikoulutuspaikkoja Kotkasta. Toivottavasti ei käy samoin kuin Kymsotessa, että prosentit ovatkin – yllätys yllätys – muuttuneet papereissa, joita Kotkan edustajat eivät ole lukeneet.