Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Hyvää Vaasan hävikkileipäolutta voi ostaa Pasaatin olutkaupasta – nam!

Eikös Onni Vilkkaan vinttikoirat (bussit) ole osa kotkalaista historiaa . Antakaa olla näkyvällä paikalla. Kuka näitä päätöksiä tekee.

Kansanedustaja uhkailee väkivallalla. Mitään ei voi tehdä, koska ei ole kirjattu lakiin. Mitä jos olisi pieraissut. Ei mitään, koska pieraisulakia ei ole. Näin Suomessa.

En ole nähnyt enkä kuullut Tarmolassa minkäänlaista laturaivoa. Taitaa vaan valittajasta tuntua liian pahalta, kun nopeammat menee ohi.

45 kertaa ladulla käynyt

Uimahallit auki rokotetuille yli 65-vuotiaille! Mikä estää?

Hyvää Vaasan hävikkileipäolutta voi ostaa Pasaatin olutkaupasta – nam!

Kunnialliset koiranomistajat on tunnollisia kakankeruussa. Entäs kissojen. Alkaa olla aika niitä häkittää tai lopettaa. Petoja.

Minua ihmetyttää nuo puolueeseensa sitoutumattomat ehdokkaat. Mihin he eivät sitoudu? En ääntäni sitoutumattomalle anna.

Tuulikki Kaasinen

.Voisivatko koronajäljittäjät tavoitella kohdehenkilöitään myös tekstiviestillä? Nykyisin kun tulee kaiken alan myyntiyrityksiä, eivätkä ihmiset vastaa tuntemattomiin numeroihin.

Nimim. Ehkä en vastaa

Ilman hallituksen ja etenkin Sanna Marinin päättäväisyyttä koronatilanne meillä olisi paljon pahempi. Yksikään miespoliitikko ei olisi tähän pystynyt.

Rampe

Pelataanko nyt Astra Zenecalla sitä venäläistä rulettia? Ehkä tulee tulppa, ehkä ei. Eikö yli 65-vuotiailla ole väliä, kun rokotetta käytetään. Nuorempien osalta tutkitaan, voiko rokottaa, vanhempien osalta "pistetään vaan".

Kiitos ei

On kyllä ihmeellistä kun Mussalokoti suljetaan eikä kaikilla asukkailla ole vielä edes uutta asuntoa .Asukkaita ei voi laittaa minne vaan. Onko niin että on huutolaismeininki, kuka halvemmalla hoitaa, se saa homman? Nyt jotain rajaa ja ihmisoikeuksia.

kotkalainen

Jaksetaan vielä vähän koronakurjuutta. Kesä tulee! Minkälainen? Riippuu meistä.

T.Hellehattu

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka