Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Onko urheilija ikuisesti kotkalainen, jos asuu ja on kirjoilla muualla?

Kysymys Kymsotelle. Millä rokotteella minut rokotetaan toisen kerran kun olen saanut ensimmäisen rokoteannoksen AstraZeneca-rokotetta ja ikäni on 63 v?

Löytyykö ruokakauppa, jonne me maskittomat saamme tulla ilman paheksuntaa ja sosiaalista painetta tai saammeko oman kauppa-ajan? Maski heikentää vastustuskykyä.

Hienoa kun Haminalla rahaa! Nyt voisi korjailla ruttuiset - ja vaaralliset - Ortodoksikirkon aitapellit, kaupunginmuseon portin, kauppiaantalomuseon maalaukset ja portin. Ja Oolanninpuisto valmiiksi, ynnä muuta, kiitos.

Eiköhän jokaisen verhot omassa käytössä. On nähty verhorituaaliakin, se kyllä nauratti ja paljon. Parvekkeelle älä mene, naapuri saattaa pieraista.

Hyvä kirjoitus Kari Rämältä. Kuusisen Kalasatama on sikamaisessa kunnossa hienon Juha Vainion kadun jatkeena. – Tarkkailija

Onko urheilija ikuisesti kotkalainen, jos asuu ja on kirjoilla muualla? – Ihmettelevä

Vihreän siirtymän johdosta polttoaineiden hinta nousee jatkuvasti. Olisi hyvä jos etenkin vihreiden kuntavaaliehdokkaat ymmärtäisivät, että heillä on, tai ainakin pitäisi olla suora yhteys Ohisalon glaaniin? Eihän näin voi jatkua?