Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Olisi hyvä, jos äänestäjät ymmärtäisivät, etteivät kunnallisvaaliehdokkaat pysty mitenkään vaikuttamaan bensan hintaan

Lumien sulaessa paljastuu siivoton Kotka. Kauppaan kävellessä matkan varrella näkyi: Kuusi kasvomaskia, kymmenisen koiranjätöstä, kymmeniä erilaista sekaroskaa ja satoja tupakantumppeja.

Nyt on aika estää koronan leviäminen maskin käytöllä, liikkumisrajoituksilla ja muilla suluilla sen sijaan, että kansanedustajien ja joidenkin kansalaisten mielestä tämä kaikki on ihmisoikeuksia vastaan.

Olihan näytelmä! Kuvien mukaan Suezin kanavan miljardisumaa selvittämässä peräti yksi kaivinkone.

Kadut jo niin kuivia, että jalankulkijan ei enää tarvitse väistellä vastaantulevan Audin roiskeita.

Sekoilu valtion tarkastusvirastossa osoittaa, että Suomi on tätä menoa menossa Euroopan Unionin korruptuneimpien maiden joukkoon.

Pyhä yksinkertaisuus näitä Marinin moittijoita. Pulinat pois, korona kuriin ja hallitus jatkoon. Hyvä siitä tulee. – Kevään valoa

Mikä mättää Haminan "päättäjät"? Kai niitä meidän yhteisiä asioita olisi voinut paremminkin hoitaa, mutta turhaa on nyt tavoitella "paistia" ylivuotisten jälkien perusteella? Katse eteenpäin.

Olisi hyvä, jos äänestäjät ymmärtäisivät etteivät kunnallisvaaliehdokkaat pysty mitenkään vaikuttamaan bensan hintaan. Sehän on eduskunnan asia.

Mikä on tautitilanne Summan työmaalla? Siellä on suurin vieras työvoiman määrä Suomessa.

Kommentoi