Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Pitääkö olla huolissaan, jos naapuri pitää verhoja kiinni yötäpäivää?

Onneksi Haminassa enemmistö on fiksua porukkaa, käyttää maskia. Mutta mutta, on kivijalkamyymälöitä joissa kauppiaat ilman. Ihmetyttää. – Menetetty asiakas

Sanna Marinin hallitus laittoi Helsingin ja Turun etusijalle koronarokotuksissa. Molemmissa kaupungeissa on paljon maahanmuuttajia ja virolaista vierastyövoimaa. Ei jatkoon.

Pitääkö olla huolissaan, jos naapuri pitää verhoja kiinni yötäpäivää? Kyllä pitää olla huolissaan, sillä se toinen naapuri joutuu pitämään verhojaan kiinni yötäpäivää vastapäisten talojen käyttävien naapureiden vuoksi. Jos tänä kesänä saisi olla rauhassa omalla parvekkeella käyttäjiltä.

Ei ihme jos rajut ylinopeudet lisääntyvät. Onhan valtiolle tuottoisampaa ylläpitää maailman tehokkainta vähäisten ylinopeuden kyttäysjärjestelmää kuin puuttua rajuihin ylinopeuksiin. - Koronakiireet

Korona ei lopu, jatkuu toisessa muodossa. Suomalainen duunari ennenaikaiseen hautaan. Ollaan vain kustannustekijä, maailmassa väkeä riittää. Surku.

Sanna Marinin vihervasemmistohallitus on laittamassa köyhät kyykkyyn nostamalla bensan hintaa 30-40 senttiä litralta, ei jatkoon, lähetetään kunnallisvaaleissa selvä viesti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka