Tekstarit | Liikkumisrajoitukset tulevat, kun nykyiset rajoitukset eivät riitä, mutta millä logiikalla ravintoloiden sulkeminen voisi vähentää kotibileistä lähteviä tartuntoja?

Miten on mahdollista, että valimo vieressä hakee konkurssiin ja Sulzer porskuttaa ja toimittaa kaikki pumput uuteen Kemin tehtaaseen?

Liikkumisrajoitukset tulevat, kun nykyiset rajoitukset eivät riitä, mutta millä logiikalla ravintoloiden sulkeminen voisi vähentää kotibileistä lähteviä tartuntoja? Pikemminkin päinvastoin bileitä pidetään kun ravintolat ovat kiinni. – Ari Juntunen

Eikös korona koske Pasaatissa työskenteleviä myyjiä ja vartioita kun ilman maskia ovat? Voisi sulkea Pasaatin kokonaan kun maskillinen on siellä vähemmistönä.

Likaista peliä, liikkumisrajoituksia ei oteta käyttöön ennen pääsiäistä, vaikuttaa kannatukseen. Minkälaista rypästä pukkaa pyhien jälkeen?

Suomen hallituksen yksi ongelma on se, että vihervasemmistosiivessä on liikaa valtiotieteellisen ja muita huuhaatieteen maistereita.

Norkoilen ostarilla, en käytä maskia enkä käsidesiä, en pidä turvavälejä. Minulle rokotus heti!

Härskiä toimintaa koronarokotteen jonottajia kohtaan. Henkilö varaa ajan netin kautta. Ei ole ikänsä puolesta rokotettavien jonossa eikä vakavia sairauksia. Saa ajan ja rokotteen ja kehuskelee kaupungilla. Montakohan tällaista tapausta on?

Prismassa pelaa koronaturvavälit ja -tiedotus loistavasti. Mutta vain kassoille asti, jossa ollaan pakkauspuolella "tappituntumalla". Syynä pääsääntöisesti vierekkäisten kassojen aukiolo. Please turvavälit huomioon loppuun asti ja aukiolevien kassojen välit riittäviksi. – Riskiryhmäläinen

Hyväntuulentiellä kulkee päivittäin parikymmentätuhatta ajoneuvoa. Tie on myös raskaanliikenteen pääväylä Mussalon satamaan. Korela tarvitsee uuden meluaidan!

Koronan torjunnassa on otettava kaikki aseet/rokotteet käyttöön nyt ja heti. Aikaa on enää 6 kk, jonka jälkeen koronan vastustuskykyiset mutaatiot alkavat tappourakoinnin, tappaen 1/3 maapallon väestöstä. Korona-tuho on suurempi kuin mustasurma tai III-maailmansota olisi. Suomen on otettava koronarokotehankinnat omiin käsiinsä nyt ja heti.

Lämmin kiitos KOKSin päivystyksen ystävällisille hoitajille, lääkärille ja opiskelijalle, jotka 25.-26.3. välisenä yönä hoitivat minua! Saitte sekaiset rytmit ja paineet kohdalleen rauhallisella ja asiantuntevalla työllä! Hyvää jatkoa! – Halloween-noita

Eikö Pyroll-areena noteeraa mitään covid-suosituksia? Piha täys autoja ja porukkaa ku pipoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka