Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kotka-seura toimii vain Kotkansaaren, ei koko Kotkan alueen puolestapuhujana

En kuullut ennakkokuulutuksia Karhulan kirjastossa, ja kolme todella töykeästi käyttäytyvää naista kehotti ulos kirjautumaan sisään? Neverhöörd moisesta, eikä se kone päästänyt minua sisälle, vaikka viivakoodi piippasi ja laitoin koodin. Hienoa Kotka.

Suomessa on 4 600 asunnotonta! Miten tämä on mahdollista, kun samaan aikaan joillekin järjestyy katto pään päälle ja muut palvelut, kun vain osaa sanoa "taikasanan"?

Saattaisiko "kehotus" maskinkäyttöön olla tehokkaampi kuin "suositus" ?

Hienoa, Kotkan kaupungin palkkapäivä kuun puoleen väliin. Rahat tilillä oikeaan aikaan.

Duunari kiittää

Pitäisi ilmaista oikein. Kotka-seura toimii vain Kotkansaaren, ei koko Kotkan alueen puolestapuhujana.

Alankomaiden kuningasperhe matkusti reittilennolla, mutta meidän ilmastosta huolestunut Marin yksityislennolla!

Olen jo pitkään ihmetellyt, ketä varten tähän lehteen on ruvettu tekemään juttuja aivan muualla Suomessa asuvien sairaskertomuksista. Nytkin oli mikkeliläisen naisen sairaudesta peräti kahden sivun pituinen juttu. Sairaudet ovat ikäviä, mutta miksi meidän lukijoiden pitää tietää vieraiden ihmisten sairauksista? Lehden juttulinja on melkoisesti muuttunut.

Miksi aina puhutaan työuupumuksesta ja työajan lyhentämisestä. Pitäisi olla kansalainen eikä alamainen. Pitäisi panna oma ajankäyttönsä ja muutenkin elämänsä kuntoon. Pitäisi nukkua riittävästi, niin ei tarvitse mennä töihin valmiiksi väsyneenä ja stressaantuneena. Vai katsotaanko työajan olevan tekemisen sijasta palautumista varten?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka