Mainos: Kymen seudun Osuuskauppa

Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Voita vuoden ruokaostokset! Äänestämällä voit voittaa ja samalla vaikuttaa paikallisen osuuskauppasi toimintaan

Joka neljäs vuosi järjestettävät Osuuskaupan edustajiston vaalit ovat juuri nyt käsillä. Asiakasomistajat pääsevät äänestämällä mukaan arvontaan, jossa palkintona on 10 000 euroa – eli vuoden ruokaostokset. Pääpalkinnon lisäksi äänestäneiden kesken arvotaan viisi iPad -tablettia sekä viisi 150 euron arvoista ravintolalahjakorttia.

”Kaikki nämä – koko vuoden ruokaostokset, voivat olla sinun, kun käytät äänioikeuttasi Kymen Seudun Osuuskaupan vaaleissa!”, Kotkan S-Pankin asiakaspalvelija Satu Mussalo kannustaa.

Mainos | Vaaleissa äänestetään oman alueen edustaja Kymen Seudun Osuuskaupan edustajistoon.

Edustajisto tuo laajan asiakasomistajajoukon ääntä kuuluviin. Se on osuuskaupassa ylin päättävä elin, jonka tärkeitä tehtäviä ovat esimerkiksi hallintoneuvoston valinta, joka puolestaan päättää osuuskaupan toiminnan peruslinjoista ja valitsee osuuskaupalle hallituksen, sekä tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen.

Edustajistoehdokkaat ovat kaikki alueella asuvia asiakasomistajia, paikallisen osuuskaupan jäseniä. KSO:n edustajistoon valitaan 50 jäsentä.

– Toivomme, että edustajiston kautta saadaan kuultua asiakasomistajien ideoita ja toiveita palveluiden kehittämiseksi, kertoo Kymen Seudun Osuuskaupan talousjohtaja Jukka Virenius.

Kuka voi äänestää edustajiston vaaleissa?

Äänioikeus on jokaisella ennen vaalivuoden alkua Kymen Seudun Osuuskaupan jäseneksi hyväksytyllä, 15 vuotta täyttäneellä asiakasomistajalla. Äänestää voi vain oman alueen ehdokkaita, kotkalainen ei voi siis äänestää kouvolalaista edustajaehdokasta. Järjestelmä ohjaa oman alueen ehdokkaiden pariin, itse ei tarvitse kuin vain valita sopiva ehdokas listalta.

Miten voi äänestää?

Äänestäminen on helppoa ja nopeaa, valittavana on jokaiselle luontevin tapa – joko kirjeellä tai kirjautumalla sähköisen äänestyksen sivulle. Jokaiselle asiakasomistajalle on lähetetty vaalipostia, jossa on esiteltynä oman alueen ehdokaslista sekä äänestyslappu palautuskuorineen.

Äänestää voi kätevästi myös sähköisesti, vaikka kotisohvalta. Tarvitset äänestämisessä pankkitunnuksesi tai mobiilivarmenteen henkilöllisyyden vahvistamiseksi. Tarkemmat ohjeet sekä ehdokaslistan löydät verkkosivulta.  

Jos haluat tutustua tarkemmin ehdokkaisiin, verkkosivuilta löytyvästä vaalikoneesta löydät heidän vastauksensa ajankohtaisiin kysymyksiin: www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Milloin voi äänestää?

Äänestysaika on maanantaista 17.5. perjantaihin 28.5. Toimi nyt ja olet mukana arvonnassa sekä vaikuttamassa osaltasi oman osuuskauppasi arkeen! Äänestä tästä: https://kymenseudunosuuskauppa.fi/osuuskauppavaalit-2021/

Vaalien tulokset julkistetaan 8.6. Arvonnassa voittaneelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.