Mainos: Kotkan Asunnot

Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Anissa Poundsin koti on Kotkan Asuntojen viihtyisä vuokrakaksio

Kun koripallon tuore suomenmestari Anissa Pounds palasi ulkomailta kotikaupunkiinsa Kotkaan syksyllä 2020, hän muutti asumaan Kotkan Asunnot Oy:n vuokrakotiin. Karhuvuoressa ovat lähellä niin kotihalli, palvelut kuin perhe.

- Olen viettänyt lapsuuteni kaiken vapaa-ajan Karhuvuoressa. Täällä tunnen oloni kotoisaksi, kertoo Kotkan Asunnot Oy:n vuokrakodissa asuva Anissa Pounds

Mainos | Anissa Pounds on hionut heittotaitojaan lapsesta asti Karhuvuoren urheilutalolla. Hänen ensimmäiset koripalloharjoituksensa olivat jo viisivuotiaana. Kaverina kulki vuoden vanhempi paras ystävä, nykyinen joukkuekaveri Linda Lehtoranta.

- Kotimatka harjoituksista olisi kestänyt enintään kymmenen minuuttia, mutta meillä meni tunti, kun kävelimme metsäreittejä ja tutkimme kaikki purot matkalla. Äidit ihmettelivät, että missä ne sankarit oikein ovat, Anissa muistelee.

Anissan vuokrakoti on kaksio, jossa iloa tuo erityisesti iso keittiö. Urheilijan ruokavalio on kilpailukaudella tarkka, mutta muulloin Anissa kokeilee innokkaasti uusia reseptejä ja valmistaa mielellään meksikolaista ruokaa. Kerrostalon pihalla on myös kiva lasten leikkialue, jossa hän puuhailee viisivuotiaan veljenpoikansa kanssa. Onpa siellä myös koripalloteline, johon he yhdessä heittelevät.

- Olen viihtynyt Karhuvuoressa tosi hyvin. Asuntoni on rauhallinen ja minulla on kivat naapurit. Pääsen helposti kävellen treenaamaan ja vierailemaan vanhempieni luona Aittakorvessa, Anissa kertoo.

- Olen heitellyt Karhuvuoren urheilutalon koreihin enemmän kuin mihinkään muihin, sanoo mm. Belgiassa, USA:ssa ja Espanjassa pelannut Anissa.

Päivisin Anissa työskentelee tuntiopettajana Langinkosken koulussa. Aamupäiväpainotteinen työ on mahdollistanut täysipainoisen harjoittelun. Läheisestä kaupasta on helppo hakea monipuoliset eväät treenien jälkeen. Urheilijalle myös apteekki on tärkeä palvelu. Arki kulkee työn, harjoittelun ja levon välillä.

- Urheilijan elämässä ei ole kauheasti ylimääräistä vapaa-aikaa. Välillä katson elokuvia ja lisäksi tykkään koota palapelejä olohuoneen lattialla.

Anissa pelasi aiemmin neljä vuotta Arkansas Tech -yliopistossa ja suoritti samalla tutkinnon markkinoinnissa ja johtamisessa. Hänen tulevaisuuden haaveensa liittyvät jollain lailla bisnekseen. Koripallouraa on kuitenkin jäljellä joitakin vuosia. Seuraavan kauden maa ja joukkue on vielä avoin.

- Jos jään Peli-Karhuihin, en haluaisi vaihtaa vuokrakotiani. En ole vielä päässyt nauttimaan aurinkoisista kesäpäivistä parvekkeella, koska muutin tänne marraskuussa, Anissa nauraa.

Kotkan Asunnot pitää huolta vuokrakohteistaan. Ututiellä sijaitsevan kaksion keittiö on vasta remontoitu.
Vuonna 2020 aloitettu Vuorenrinne 15:n julkisivuremontti valmistui tänä keväänä. Myös talon parvekkeet uusittiin viihtyisiksi ja lasitettiin. Talossa on tällä hetkellä muutama vapaa asunto.

Kotkan Asuntojen vuokrakotiin voi täyttää hakemuksen osoitteessa kotkanasunnot.fi

Kodikkaasti vuokralla

Kotkan Asunnot tarjoaa kodikkaita ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja kotkalaisille ja Kotkaan muuttaville. Asuntohakemuksen voi täyttää helposti netissä.

kotkanasunnot@kotka.fi

Puh. 05 234 5407

kotkanasunnot.fi

Kotkan Asunnot löytyy myös Facebookista ja Instagramista.