Ruoan kallistuminen karsi erikoisemmat herkut ostoslistoilta Kotkassa ja Haminassa – Kissanruoan ja kahvin hinta puhuttivat ostoksilla olleita 3.2.2023 17:00
Reija Luostarisen 33-vuotinen aika haminalaisessa kahvila Varvarassa päättyy huhtikuussa – Tina Spännäri tuo mukanaan musiikkia ja uusia reseptejä, mutta kolme vanhaa suosikkia säilyy myynnissä 17.1.2023 17:00
Kolumni | Munat komeroon ja kinkut ikkunalle – ilman jääkaappiakin pärjää, ainakin pari kuukautta 13.1.2023 14:28
Työhyvinvointitutkija Antti Äikäs tietää, miksi kolmi-nelikymppiset uupuvat – Nyt hän kertoo, minkälaista lepoa oikeasti tarvitsemme ja mikä kysymys kannattaa kysyä itseltään jo tänä iltana 31.12.2022 13:00
Kymen Sanomat selvitti, mitä herkkuja Kotkan urheilutapahtumissa nautitaan ja mihin hintaan – Kahvin, pullan ja makkaran rinnalle on tullut lihalevyjä, nakkimukeja ja sushiboxeja 26.12.2022 12:00 | Päivitetty 26.12.2022 16:55
Katso kuvat | Kymin Huvilan pipariversio on maalattu vihreällä tomusokerilla – Ravintoloitsija Susanna Kurvinen kasvattaa piparkakkukylää vuosi vuodelta 11.12.2022 9:00
Kolumni | Piparkakkutalo voi olla suurhanke, vaikka käytössä olisivat pakettitalollisen ratkaisut 4.12.2022 7:00
Tältä näyttää jouluihmisen romanttisen rönsyilevä kerrostalokoti, jossa söpöjä yksityiskohtia on kaikkialla – Katso kuvat! 26.11.2022 9:00
Haminaan torstaina avattu Kahvila Söpösiili on auki myös iltaisin – Nimen keksivät Elena Chukhlebovan lapset, tunnussiilin piirsi hänen miehensä 13.10.2022 16:00
Oho, taisi vähän kärähtää – vastaa kyselyyn ja kerro ikimuistoisimmat ruoanlaitto- tai leivontakokemuksesi 6.10.2022 10:45
Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka Virolahdella: "Täältä voi löytää vertaistukea samassa elämänvaiheessa olevilta" 26.9.2022 16:00
Virolahtelainen Marianne Tulkki ei nuotteja tarvitse – Itseoppinut soittaja osaa ulkoa satoja kappaleita, uudet omaksutaan korvakuulolta 18.9.2022 14:30
Leivo leipää edullisesti – voit valmistaa leipää uunin lisäksi myös pannulla tai mikrossa, katso reseptit 8.9.2022 6:00
Rekojakelussa leipiään myyvä kotkalainen Tiina Eijamo pitää hapanjuurileivonnasta sen haastavuuden vuoksi - "Minulla meni puoli vuotta opettelussa, että sain juuren oikeaan terään" 18.3.2020 6:00 | Päivitetty 18.3.2020 9:20