TekstaritPäivän tekstarit

Suomen kielessä on kymmeniä tuhansia sanoja ja ainakin 20 000 sanaa yleisesti käytössä. TV:n Presidentti-sarjassa annetaan kuitenkin sellainen kuva, että tasavallan korkeilla koturneilla selviydytään toistamalla hanakasti samaa alatyylin sanaa.

Vai Jyri Häkämies Kotkan kaupunginjohtajaksi? Parempi, kun Jyri pysyy vaan niissä tehtävissä missä on, eikä tule sotkemaan Kotkan asioita! - Rampe!

Häkämies kaupunginjohtajaksi? Ei laittanut tikkuakaan ristiin vastaavana ministerinä, kun Summaa alas ajettiin!

Miten Karhulan terveyskeskuksen takaisin soitettavat valikoituvat? Nyt on jo 5. päivä, kun saan viestin: "valitettavasti emme ehtineet soittaa takaisin". "Ottakaa uudelleen yhteyttä". Ei voi olla totta!

Kuopion kaupunki palkitsee työntekijänsä 30 vuoden palveluksesta viikon palkallisella vapaalla. Kotkassa pääset klubille lounaalle prenikka rintapielessä.

Niinku, niinku, niinku ja haastava, haastava, haastava. Kyllä on nykyihmisten sanavarasto suppea! – Al:n seilori

Kyllä on otsaa kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsenillä. Kaupungin talous kuralla, nostettiin veroprosenttia ja palkkiot roimasti ylös. Ei minkäänlaista tilannetajua ja häveliäisyyttä. Näinkö kaupungin talous kuntoon. Hävetkää!

EU:n törkeä sekaantuminen Ranskan vaaleihin ei voi olla vaikuttamatta tulokseen, joten tulos on mitätöitävä. EU:n korkein johto onnitteli EU:n taluttamaa Emmanuel Macronia kesken vaalikampanjan.

Koksin toivoisi laittavan opasteet uusille asiakasparkkipaikoille meneville teille! Asiakkaat varatkoon kompassin sisäliikuntaa helpottamaan! Ei potilas muuten tiedä, mihin suunnistaa, kun joku neuvoo, mene etelä- tai pohjoispäätyyn!

Saakohan hiekoitushiekkaa puhaltaa lehtipuhaltimella? Hirvitti seurata, että milloin osuu kivet autooni parkkipaikalla.

Ei Imatrankaan kaupunginjohtajaksi – kuten Kouvolaankaan – valittu parasta hakijaa, vaan porvarienemmistöllä kokoomuslainen ja persujen tuella. – Demari.

Kyllä kannattaa nostaa Kotkassa johtajille kokouspalkkioita, kun kaupungissa kaikki hyvin?

Hienoa Kotkan päättäjät. Asiat tärkeysjärjestykseen. Sulle, mulle, sulle, mulle... – Viimeisen kerran äänestänyt

Lähetä Lähetä
Sähköposti lähetetty!

Näin lähetät tekstarin

Näppäile tunnus KY TEKSTARIT ja sitten viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi, ja lähetä numeroon 13355.

Palvelu toimii Elisan, Soneran, Saunalahden ja DNA:n liittymissä.

Yhden viestin hinta on 1,10 euroa. Viesti ei saa olla yli 160 merkkiä pitkä.

Luetuimmat kolumnit

Luetuimmat mielipidekirjoitukset

Luetuimmat pääkirjoitukset

Uusimmat uutiset