TekstaritPäivän tekstarit

Kotka myy "pakkasella" housut jaloistaan ja nostaa veroja. Entä tämän jälkeen? Eikö olisi aika viimeinkin puuttua kulurakenteeseen ja organisaatioon?

Laiton valtaus Krimillä. Mikähän valtaus on ollut laillinen?

Mitä yhteistä on Trumpilla ja Kotkan johdolla? Vastaus: Molemmat lopettavat terveyspalveluita, jälkimmäinen erityisesti kaupungin työntekijöiltä.

Muun Suomen rannikon saariin ollut ilmaiset kuljetukset asukkaille jo ainakin -70 luvulta asti. Nyt kun se viimeisenä tuli Kaakonkulmaan, niin mieletön kateus alkoi. Tiedoksi, että täälläkin kaikilla mökkiläisillä on veneet, kulut jne.

Vaalimaa saa outletin ja Kotka toiletin?

Joltain oli jäänyt ilotulitteita tähteeksi. Sitten koulun pihalle yöllä ampumaan. Sillä lailla!

USA:lla on hallussaan puhelinkuuntelulla saatua salaista materiaalia EU-maiden johtajista. NSA tallentaa kaiken viestinnän kuten WikiLeaks paljasti. NSA on USA:n tiedusteluelin, jonka erikoisaloja ovat salakielen murtaminen ja signaalitiedustelu.

Outlet meni jo parempiin suihin. Rakentakaa nyt se kylpylähotelli äkkiä Katariinaan, eikä mitään standardihotellia satamaan, jos meinaatte kakusta edes palan. Nopeat syövät hitaat

Henry Lindelöfiä helpotti, kun tase saadaan kikkailulla plussalle ennen eläköitymistä, myydään lypsävä lehmä. Ihan sama, miten sataman suunnitelmat menee. "Tämähän on vaan kaupunki".

Politiikoiksi ryhtyvällä kovia vaatimuksia. Hän ei esimerkiksi saisi olla menestynyt yrittäjä eivätkä hänen sukulaisensakaan. Muutoin vastustajat voivat suurennuslasin avulla etsiä syitä syytökseen omaneduntavoittelusta.

Jos joku on hankkinut omalla työllä omaisuutta, niin on, jos ei ihan rikollinen, niin ainakin riistäjä, valehtelija ja kykenemätön asioiden hoitoon

Ihmiselle seksuaalisuus on niin luonnollinen ja tärkeä asia, että Posti voisi jakaa sitäkin kuten ateriapalvelua ja ruohonleikkuuta. Hinnaston mukaan voisi valita palvelun myös pikana.

No nyt kun saatiin TV-luville pakkomaksut, niin voidaan jatkaa kansalaisten tylsistyttämistä ohjelmatarjonnalla.

Tuli kutsu 75-vuotiaiden infotilaisuuteen kaupungintalolle, mutta ei kerrottu, miten Hurukselan tai Laajakoskentien varrella asuvat sinne pääsevät. Virkamies ei liiku pesästään. Vanhusten täytyy kaivaa fillari, jotta tietää mistä, kuntaveroa maksetaan.

Joona Mielonen haluaa aseteollisuuden työt Suomeen. Minusta aseita ei pitäisi tilata lainkaan, rahalle on elämää säilyttävää käyttöä. – E.K.

Lähetä Lähetä
Sähköposti lähetetty!

Näin lähetät tekstarin

Näppäile tunnus KY TEKSTARIT ja sitten viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi, ja lähetä numeroon 13355.

Palvelu toimii Elisan, Soneran, Saunalahden ja DNA:n liittymissä.

Yhden viestin hinta on 1,10 euroa. Viesti ei saa olla yli 160 merkkiä pitkä.

Luetuimmat kolumnit

Luetuimmat mielipidekirjoitukset

Luetuimmat pääkirjoitukset

Uusimmat uutiset