TekstaritPäivän tekstarit

Miten Putin on päästänyt Venäjän tuollaiseen alennustilaan. Ainoa, mikä kasvaa, on sotilaallinen pullistelu. Ja se taas iskee kansan suonta.

Matinsaarestako ne tuhannet työpaikat ovat tulossa? Höpö höpö -juttuja. Kuka pelaa... Ja kenen piikkiin? Katsotaan nyt ensin onko niitä "haamufirmoja" tulossa Haminaan. Kyllä uusi valtuusto sitten ratkaisee asian haminalaisten kannalta parhain päin. Luotetaan naisenergiaan.

Tuli kesä ja naapureista välittämättömien itsekkäiden koiranomistajien aika! Rakit räksyttää pitkin päivää. Eipä tarvitse omalla pihalla nahkaa polttaa!

Mikä mättää, kun Kotkan Keskuskadulle ei tule "postiset", Ankkurista puhumattakaan.

Kaatumisseulan toiminta Kotkassa on äärimmäisen hienoa. Hoitajat ovat täyden kympin arvoisia. Ansaitsette ison kiitoksen. Hyvää kesää!

Kiitos teille valveutuneet kanssatankkaajat Hevoshaassa tiistai-iltana. En tiennyt mistä oli kyse ja otin selvää — en puhu puhelimeen toista kertaa tankatessa.

Lähteenkatu kolmeen ollaan suunnittelemassa nelikerroksista kerrostaloa. Eiköhän siihen riittäisi samanlainen kuin Lähteenkatu viidessä. Autoillekin voisi löytyä pysäköintipaikat kun ei tule niin paljon asuntoja. Nyt ei ole autopaikkoja.

Keuliminen mopolla, skootterilla tai moottoripyörällä muun liikenteen seassa ei ole aivan viisasta touhua. Valitettavan yleistä kylläkin. — Liikenneturvallisuus

Julkinen salaisuus on, että valtioissa, joissa on paljon maahanmuuttajia ja pakolaisia, terrorismin uhan torjunta/koulutus maksaa maltaita. Eikä kotoutus onnistu.

Ulkomaalainen tulija saa Suomesta ilmaisen asunnon ja terveydenhuollon, kun opettelee sanomaan moi, papereita ei tarvita, tarina riittää! Miten on vanhustenhoidon laita?

Koulukyytiauto odottanut turhaan kolmena aamuna noudettavaa. Oppilas mennyt omin neuvoin kouluun. Ei ensimmäinen kerta! Verorahojen tuhlausta. Kenen velvollisuus ilmoittaa peruutuksesta?

Usein kuulee kuinka ulkomaalaisille tarjottava turvaa Suomesta koska ovat ihmisiä, mikä suomalainen on? Onko suomalainenkin ihminen myös? Vai mikä otus?

Pasaatin Hesburgerissa on järkyttävä meteli. Kannattaisi asentaa alas laskettu katto akustiikkalevyin kaikkien putkien alapuolelle, olisi huomattavasti miellyttävämpää nauttia ateriasta. Varmaan hälinän ja metelin väheneminen auttaisi työntekijöidenkin jaksamista.

Lähetä Lähetä
Sähköposti lähetetty!

Näin lähetät tekstarin

Näppäile tunnus KY TEKSTARIT ja sitten viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi, ja lähetä numeroon 13355.

Palvelu toimii Elisan, Soneran, Saunalahden ja DNA:n liittymissä.

Yhden viestin hinta on 1,10 euroa. Viesti ei saa olla yli 160 merkkiä pitkä.

Luetuimmat kolumnit

Luetuimmat mielipidekirjoitukset

Luetuimmat pääkirjoitukset

Uusimmat uutiset