TekstaritPäivän tekstarit

Persuja johtaa oikeistolainen tohtori, varapuheenjohtaja on maisteri ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja on tuomari. Suurin osa tuomareita ja maistereita ja jopa kaksi komisariotakin. Sahuri Teuvo Hakkarainen ainoa duunari. Että sellainen vähäosaisten joukko!

Kaksi tyttöä kylki kyljessä kännykät käsissä, keltaisissa paidoissa altaat valvomatta, herätys!

Uimavalvojattaret tehkää työnne ja puhelimet pois. – Jumppari

Pienipalkkaista työtä ei kannata tehdä. Kelalta toimeentulo, asunto harkinnanvaraista tukea. Maksusitoumuksia apteekkiin, ruokaan, matkoihin, passinhankintaan, asumiseen, harrastuksiin ja yleensä kaikkeen mahdolliseen, kun osaa hakea.

Oli mielenkiintoista seurata sellupaalien SM-triathlonia Meripäivillä. Kiitos. Yksi toivomus ensi kerraksi. Välineet tasavertaisiksi kahdella kilpailijalla. – Epo

Voi näitä ”koulutushuuhailijoita”. Koulutusta pitää järjestää sinne, missä on työpaikkoja, siis ei Kotkaan. Eihän muuten osata järjestää oikeanlaista koulutusta.

Kotkan superviikko onnistuneesti takana. Mitenhän sitä tottuu kaupungin hiljaiseloon ennen seuraavia kekkereitä. – Raksalla raatava

Äänestäjät pettäneillä UV-sinisillä on 0,7 prosentin kannatus ja viisi ministeriä? Porukka astui Timo Soinin ansaan. Mitä ovat Petteri Orpo ja Juha Sipilä luvanneet petoksesta tälle Sampo Terhon porukalle?

Kahviloiden hinnoilla itsepalvelu liikaa. Menkää yrittäjät maailmalle oppimaan palvelua. Euroopan kahvilakulttuuri on ihan muuta kuin meillä. Palvelu tuo asiakkaita

Miksi leivonnaiset ovat kaikki tehty samaan ranskanleipätaikinaan? Erona vaan koristelu. Viinerin tulee olla rapea, lehtevä ja maistua muulle kuin härskille rasvalle.

Suomikin lukeutuu Itä-Euroopan maihin, ja suhtautuminen pakolaisvastuuseen samanlaista kun Romaniassa ja Unkarissa. Italia, Espanja, Ranska ja Saksa kantavat isoimman vastuun.

Kahdenlaisia sukuja kannattaa välttää: Juopposukuja ja kouluttautumattomia rahan tai omaisuuden perijöitä. Viina nousee päähän, samoin helpon rahan tuoma ylimielisyys ja halveksunta.

Poliitikkojen arvostus on alamaissa. Yksi syy tähän on "peruspuolueen" osapuolten nokittelu. Ei ole käytöstapoja.

Jospa ahneuden aika on nyt ohi? Maailma ja me emme selviä, jos jatkossakin yhteiskuntia ajaa eteenpäin pelkkä ahneus.

Jos lentoliikenteen päästöt poistettaisiin, hidastaisiko se riittävästi ilmaston lämpenemistä?

Näin lähetät tekstarin

Näppäile tunnus KY TEKSTARIT ja sitten viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi, ja lähetä numeroon 13355.

Palvelu toimii Elisan, Soneran, Saunalahden ja DNA:n liittymissä.

Yhden viestin hinta on 1,10 euroa. Viesti ei saa olla yli 160 merkkiä pitkä.

Luetuimmat kolumnit

Luetuimmat mielipidekirjoitukset

Luetuimmat pääkirjoitukset

Uusimmat uutiset