Kymen Sanomien digilehdet

Kymen Sanomien digilehdet sisältävät näköislehden, mobiililehden sekä iPad-lehden.

Yhdistelmätilaus sisältää sekä painetun lehdet että kaikki digilehdet. Digitilaus sisältää yksinomaan digilehdet. Tee digitilaus tästä.

Näköislehti on Kymen Sanomien sähköinen näköisversio.Se löytyy osoitteesta kymensanomat.fi/digilehti ja oikean reunan palstalta lehden kannen linkistä. Näköislehti julkaistaan lehden ilmestymispäivinä klo 5. Sen arkistosta löytyvät lehdet 2.1.2010 lähtien. Näköislehden lukuaikaa voit ostaa pankkitunnuksilla tai luottokortilla tästä ja tekstiviestillä tästä.

Lehden lukeminen edellyttää FlashPlayeria (versio 7 tai uudempi, ilmainen). Näköislehteä ei voi lukea iPadilla.

Mobiililehti on suunniteltu toimimaan parhaiten älypuhelimella, mutta sitä voit lukea myös yleisimmillä tablettitietokoneilla sekä tietokoneen internet-selaimella. Mobiililehdessä julkaistaan kaikki päivän lehden jutut jaoteltuna juttu- ja osastokohtaisesti. Arkistossa lehdet ovat 5.7.2012 lähtien. Mobiililehden löydät osoitteesta www.kymensanomat.fi/lehti. Lisätietoa mobiililehdestä täältä.

Voit lukea Kymen Sanomia myös iPadilla.  iPad-lehdessä on Kymen Sanomien toimituksellinen sisältö. Arkistosta ovat lehdet 5.7.2012 lähtien. iPad-lehden lukeminen vaatii vähintään version 5.0 iOS:sta sekä ilmaisen sovelluksen lataamista App Storesta. Tarkempaa tietoa iPad-sovelluksestamme täällä.

Näköislehti, mobiililehti sekä iPad-lehti sisältyvät aina Kymen Sanomat + digilehti tilaukseen. Jos olet paperilehden tilaaja, voit täydentää tilaustasi digilehtitilauksella alk. vain 2,50 €/kk (digilehden kuukausiveloitus riippuu tilausmuodostasi). Ota yhteys asiakaspalveluumme, niin päivitämme tilauksesi http://asiakaspalvelu.kymensanomat.fi/palaute/

Voit ostaa digilehden  1 – 12 kuukauden määräaikaisen tilauksen  tai näköislehden irtonumerotilauksen tästä. Maksu tapahtuu tilausta tehdessäsi verkkopankissa tai luottokortilla. iPad-irtonumerot ostat kätevästi App Storesta.

Voit ostaa näköislehden myös tekstiviestillä tästä.

Näköislehden käyttö

Näköislehden avauduttua sitä voi hallita sivun yläreunan kontrollipainikkeiden avulla.

 1. Liitteet Mikäli päivän lehdessä on liitteitä ne voi avata "Liitteet" valikon kautta.
 2. Tulosta Tästä voit tulostaa aukeaman, sivun tai valitun osan.
 3. Pikkukuvat Tästä saat näkyville 8 sivua yhdellä kertaa.
 4. Haku Vapaa sana-haku. Haku kohdistuu sekä toimitukselliseen että osin ilmoitusaineistoon.
 5. Sivu/aukeama Tällä voit valita, näetkö yhden sivun vai koko aukeaman.
 6. Ohje Tarkempaa tietoa digilehden käytöstä.
 7. Offline-luku Tämä lataa sivut selaimen muistiin, ja lehteä voi lukea selaimen offline-tilassa.
 8. Zoomaus Digilehden sivua voi suurentaa ja pienentää.
 9. Liikkuminen Tästä valitaan sivu tai osasto
 10. Takaisin Vie edelliselle sivulle
 11. Alkuun Tästä lehden etusivulle
 12. Edellinen sivu Tästä edelliselle sivulle tai aukeamalle
 13. Seuraava sivu Tästä seuraavalle sivulle tai aukeamalle
 14. Loppuun Tästä lehden takasivulle

Jos näköislehti ei avaudu

Jos näköislehti ei avaudu ja sivulla on vain valkoista, koneeltasi saattaa puuttua näköislehden lukemiseen tarvittava ajantasainen versio Flash Playeristä (versio 7 tai uudempi), jonka saa ilmaiseksi osoitteesta http://get.adobe.com/flashplayer/. Tällä sivulla voit testata onko selaimessasi Flash asennettuna.FlashPlayeria ei saa asennettua iOS- ja Android-käyttöjärjestelmää käyttäviin laitteisiin.Jos onnistuneen kirjautumisen jälkeen (ei virheilmoituksia) kirjautumisikkuna tulee esiin uudelleen selaimesi ei hyväksy evästeitä. Ota evästeet käyttöön ja kirjaudu uudelleen.

Jos sivu tai aukeama ei näy

Jos näköislehdessä on tyhjä aukeama, tyhjennä selaimesi välimuisti. Jos sivulla näkyy pelkkää punaista, ongelma on todennäköisesti ollut tietoliikenneyhteyksissä. Selain kannattaa käynnistää uudelleen, ja välimuisti tyhjentää.

Näköislehti ei sovellu käytettäväksi mobiiliyhteydellä. Mobiililehti löytyy osoitteesta kymensanomat.fi/lehti.

Tutustu ilmaiseksi!

Digilehti on avoinna kaikille loppuviikon ajan. Näköislehteä, kaikilla laitteilla toimivaa mobiililehteä sekä iPad-sovellusta voit käyttää ilmaiseksi tunnuksella kymensanomat@kymensanomat.fi ja salasanalla digilehti.

Uusin lehti

 • Perjantai 31.10.2014

Kirjaudu

Digilehden käyttäjätunnuksena toimii 6.6.2011 alkaen ilmoittamanne sähköpostiosoite. Jos et päivittänyt käyttäjätietojasi 6.6.2011 mennessä, vanhat käyttäjätunnukset eivät ole enää voimassa. Saadaksesi voimassa olevan digilehden jälleen käyttöösi ole ystävällinen ja ota yhteyttä lehden asiakaspalveluun.

Sähköpostiosoite:


Salasana:

[ Oletko unohtanut salasanasi? ]