Kerhoissa tarjolla toimintaa varhaisnuorille

6.9.2017 19:30
Kuva: Erkko Vuorensola
Viime keväänä kokoontunut prinsessakerho sai tytöt liikkeelle.
Viime keväänä kokoontunut prinsessakerho sai tytöt liikkeelle.

Kotka-Kymin seurakunta järjestää kouluikäisille 7–14 -vuotiaille kerhotoimintaa. Kerhotoiminnan lähtökohtana on tarjota mielekästä toimintaa varhaisnuorille antaen kokemuksia ryhmätoiminnasta ja vahvistaa tunnetta seurakuntaan kuulumisesta. Kerhot kokoontuvat syys- ja kevätlukukausilla ja ne on suunnattu pääosin alakouluikäisille tytöille ja pojille.

Seurakunnan säännöllinen kerhotoiminta on hyvä harrastusmuoto kouluikäiselle. Kerhoja järjestetään eri puolilla kaupunkia erilaisilla teemoilla, esimerkiksi kokki-, liikunta-, näytelmä ja toimintakerhoja. Kaikki seurakunnan järjestämät kerhot löydät osoitteesta www.kotka-kyminseurakunta.fi.

Kerhot ovat maksuttomia ja ne alkavat tänä syksynä viikolla 38. Kerhoista ainoastaan kokkikerhoihin ilmoittaudutaan 11.–17.9. osoitteessa www.kotka-kyminseurakunta.fi/8126 tai puhelimitse arkisin klo 9-15 numeroon 044 752 9529. Jokaiseen kokkikerhoon mahtuu 12 osallistujaa. Muut kerhot ovat avoimia ja niihin voi tulla mukaan ilman erillistä ilmoittautumista.

Kerhot kokoontuvat suurimmaksi osaksi kouluilla ja seurakunnan tiloissa. Ohjaajina toimii seurakunnan kerhonohjaajakoulutuksen käyneitä nuoria ja seurakunnan työntekijöitä. Kerhon aikana seurakunnan kerholaiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Kotka-Kymin seurakunnan kerhotoiminta alkaa viikolla 38.Veikko Mäenpää