Siltakylän K-Market saa uuden kauppiaan

14.7.2017 18:09
Sanni Martinsuo on K-Market Siltiksen uusi kauppias.
Sanni Martinsuo on K-Market Siltiksen uusi kauppias.

Sanni Martinsuo aloittaa K-Market Siltiksen kauppiaana Siltakylässä Pyhtäällä.

Martinsuo on työskennellyt viimeiset 9 vuotta K-Supermarket Loviisassa. Työn ohella hän on suorittanut myyjävalmennuksen ja esimiesvalmennuksen. Ajatus kauppiaaksi ryhtymisestä kypsyi mielessä ja keväällä 2017 Sanni suoritti K-ryhmän kauppiasvalmennuksen.

— Nautin työstä kaupassa, pidän asiakaspalvelusta ja työn päivärytmistä. Ajatus kauppiaaksi ryhtymisestä syntyi pikkuhiljaa. Alkusysäyksen kauppiasuralle lähtemisestä sain nykyiseltä esimieheltäni, kauppias Marko Kindstedtiltä, joka vihjaisi, että kauppiuus sopisi minulle, kertoo Martinsuo.

Martinsuo toivoo tulevilta asiakkailtaan paljon tuotetoiveita. Hän aloittaa kauppiasuransa Pyhtäällä K-Market Siltiksen uutena kauppiaana 1. syyskuuta.

— Toivon, että uuden kauppani asiakkaat tulevat rohkeasti juttelemaan ja esittämään tuotetoiveita. Haluan jatkaa edellisen kauppiasparin luomaa kyläkauppatunnelmaa omalla tyylilläni, jatkaa Sanni.

Sannin puolisoa, Johnny Nybondasia, tullaan myös näkemään kaupalla, vaikka hän työskentelee päätoimisesti muissa tehtävissä. Vapaa-ajallaan Sanni urheilee ja harrastaa musiikkia. Kesäisin harrastuksiin lukeutuu myös veneily.

Johanna Vehkaluoto