Meripäivien käsiohjelma julkaistiin tänään

19.5.2017 12:22

Vuoden 2017 Meripäivien ja Tall Ships Races -purjehdustapahtuman käsiohjelma ja kartta julkaistiin tänään. Tapahtuma-alue on tänä vuonna noin kolme kertaa suurempi kuin vuonna 2014, jolloin Meripäivät edellisen kerran järjestettiin Kantasatamassa. Tänä vuonna kaikki Kantasataman laiturit ovat suurtapahtuman käytössä.

Käsiohjelma ja kartta ovat jaossa tänään perjantaina Karhulan torilla, josta löytyy myös tapahtumien oma piste. Tulevana viikonloppuna käsiohjelmaa ja karttaa jaetaan myös Kotkan kalamarkkinoilla Sapokassa.

Ensi viikosta alkaen käsiohjelma ja kartta ovat saatavilla muun muassa kirjastoista, kaupungin ja matkailun toimipisteistä sekä kaupoista, joissa on esitteiden jakelupiste. Laajempi jakelu aloitetaan ensi viikolla, mutta järjestäjät eivät voi luvata, että käsiohjelma ja kartta olisivat saatavilla joka paikassa heti maanantaina.

Käsiohjelman ja kartan voi ladata myös Meripäivien nettisivuilta osoitteessa www.meripaivat.com tai Tall Ships Races -tapahtuman sivuilta osoitteessa www.tallshipskotka.fi.

Akseli Vanhala