Ketterä on Titaanien kotisaldolle paha — voittosarja katkesi

11.1.2017 21:44
Kuva: Kimmo Seppälä
Ketterä juhli voittoa Titaaneista jo neljännen kerran tällä kaudella.
Ketterä juhli voittoa Titaaneista jo neljännen kerran tällä kaudella.

Jääkiekon Suomi-sarjan tulokas Titaanit ehti voittaa seitsemän kotiottelua putkeen ennen kuin kylään tuli ilkeä vieras Ketterä. Titaanien edellinen tappio tuli imatralaisia vastaan marraskuun 4. päivänä, ja jälleen mentiin samalla kaavalla.

Ero ei ollut yhtä iso kuin kauden kolmessa aiemmassa kohtaamisessa, mutta Ketterä voitti taas, nyt maalein 7—4 (1—0, 4—3, 2—1).

Titaanit kamppaili sarjan kärkijoukkuetta vastaan miehekkäästi kolmanteen erään asti. Peli tuntui ratkeavan jo toisessa erässä, kun Ketterä teki puolessa minuutissa kaksi ylivoimamaalia ja karkasi 4—1-johtoon. Titaanit tuli kuitenkin Santeri Kuntun ja Aapo Lampisen maaleilla vielä maalin päähän — vain taipuakseen lopullisesti kolmannen erän alkuminuuteilla.

Pisteiden lisäksi Titaanit menetti toisen erän lopulla parhaan pistemiehensä Juho Luukkosen, joka sai epäurheilijamaisesta käytöksestä pelirangaistuksen. Titaanit oli muutenkin rangaistuksissa vahvasti ottavana puolena, sillä isännät istuivat viisi kaksiminuuttista ja Ketterä vain yhden.

Titaanit pelaa seuraavaksi ensi sunnuntaina Tampereella KooVeeta vastaan.

Jukka Lehtoranta