Kantasataman ensimmäiset vuokralaiset julki — mukana muun muassa Versace Jeans, John Ashfield ja Baldinini

28.4.2016 11:13 | Päivitetty: 28.4.2016 11:40

Kotka Old Portin kehittäjät ovat julkistaneet ensimmäiset Kantasatamaan tulevien muotibränditalojen nimet. Kotka Old Portin pääkehittäjä Cameron Sawyer ilmoitti Milanossa järjestetyssä Kotka Old Port -tilaisuudessa, että tulossa ovat Baldinini, Class Cavalli, Missoni, Genny, Luxury Zone, Versace Jeans ja John Ashfield.

— Olemme hyvin tyytyväisiä suureen mielenkiintoon Kotka Old Portin tulevien vuokralaisten keskuudessa. Olemme jo nyt allekirjoittaneet sopimukset, periaatesopimukset tai aiesopimukset suurimalle osalle outlet-keskuksen pinta-alasta. Aluksi kuitenkin keskitymme luksussegmenttiin, koska se on vaativin tavoittaa ja määrittää koko hankkeen sävyn, Cameron Sawyer kertoo tiedotteessa.

Sawyerin mukaan edellä mainitut brändit ovat hankkeen avainkumppaneita.

— Ne ovat nyt antaneet suostumuksensa julkaista mukaantulonsa Kotka Old Portiin. Ne muodostavat hankkeen premium- ja luksusluokan kriittisen massan. Loput tarjolle tulevista brändeistä rakennamme niiden ympärille. Joidenkin viikkojen päästä ilmoitamme lisää sopimuksia, Sawyer kertoo.

Milanossa paikalla ollut Kotkan kaupunginjohtaja Henry Lindelöf uskoo Kotkan nousevan hankkeen myötä kansainväliseen tietoisuuteen.

— Meistä tulee kaupunki, jonne tullaan viettämään aikaa rentoutumisen, viihteen, kulttuurin ja shoppailun ainutlaatuisessa yhdistelmässä, Lindelöf toteaa tiedotteessa.

Jutussa julkaistu havainnevideo Kantasataman suunnitelmista on julkistettu helmikuussa 2015.

Marja Luumi