Teemu Honkaniemi KTP:n puolustukseen — ”Minulla ja seuralla on sama tavoite”

17.3.2016 21:00
Kuva: Juhana Lappalainen
Teemu Honkaniemi kävi talvella muun muassa PK-35 Vantaan testissä. Hän odottaakin KTP:n ja PK:n perjantaista cup-ottelua näpäytyshaluisena.
Teemu Honkaniemi kävi talvella muun muassa PK-35 Vantaan testissä. Hän odottaakin KTP:n ja PK:n perjantaista cup-ottelua näpäytyshaluisena.

Jalkapallon Ykkösen KTP on solminut vuoden mittaisen pelaajsopimuksen puolustaja Teemu Honkaniemen, 25, kanssa.

HJK:n juniorimyllystä pulpahtanut Honkaniemi pelasi Vaasan Palloseurassa kahtena edellisenä liigakautena yhteensä 48 ottelua. Kaudet 2009—2013 hän pelasi Ykköstä Vuosaaren Viikingeissä 56 ottelun verran.

— Saimme erittäin sitoutuneen, kovaotteisen ja kokeneen pelaajan. Honkaniemi on jätkämäinen voittajaluonne, joka taklaa railakkaasti ja josta on katsojille varmasti paljon iloa. Hänellä on juuri sellainen asenne, jota peräänkuulutan, KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä kehui kiinnitystä.

Honkaniemi on pelannut VPS:ssä enimmäkseen oikeana pakkina. Myös topparin ja vasemman pakin tontit ovat tuttuja.

Hän keskusteli VPS:n kanssa jatkosta, mutta totesi peliaikansa vähentyvän selvästi seuran hankittua puolustukseensa kokeneen Veli Lammen.

— Päädyimme seuran kanssa siihen, että etsin paikkaa muualta. Ristilä otti minuun yhteyttä vuodenvaihteessa, mutta sovimme, että katselen vielä myös liigamahdollisuuksia. Jos niitä ei olisi, KTP olisi sitten seuraava vaihtoehto, Honkaniemi kertoo.

— Minulla ja KTP:llä on nyt sama tavoite, eli pikainen paluu liigaan.

Ristilän mukaan KTP hakee vielä yhtä tai kahta pelaajaa. Toinen tulisi puolustukseen, toinen ”ehkä johonkin muualle”.

Lue Teemu Honkaniemen haastattelu perjantain lehdestä tai Kymen Sanomien mobiilisovelluksesta.  

Antti Kaarto